DefiSign Pocket Plus -defibrillaattorista

Vuonna 2023 lanseerataan upouusi DefiSign Pocket Plus -defibrillaattori. Se on pieni, kevyt ja innovatiivinen defibrillaattori, jolla on paljon ominaisuuksia ja joka mahtuu hyvin laukkuun tai takintaskuun, joten voit kantaa sitä mukanasi. Uusin automaattinen ulkoinen defibrillaattori! Voit lukea tästä artikkelista kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää uudesta DefiSign Pocket Plus -defibrillaattorista.

Kompakti automaattinen ulkoinen defibrillaattori

Jos etsit pientä, kompaktia ja kevyttä defibrillaattoria, DefiSign Pocket Plus on täydellinen laite sinulle. Se painaa vain 870 g ja on ihanteellinen laite matkustamiseen: Se on kevyt defibrillaattori, jota voidaan käyttää erilaisissa ympäristöissä. DefiSign Pocket Plus -laitteella on monia etuja muihin tämän segmentin defibrillaattoreihin verrattuna, joten laitteen muotoilu ei vaaranna laatua.

Miksi valita DefiSign Pocket Plus muiden defibrillaattorien sijasta?

DefiSign Pocket Plus -laitteessa on selkeä värillinen LCD-näyttö. Näytön kirkkaus säätyy automaattisesti ympäristön mukaan. Näin ollen voit seurata LCD-näytöllä olevia kuvia ääniohjeiden tukemiseksi myös hämärässä valossa tai kirkkaassa auringonvalossa.

Pocket Plus -defibrillaattorin lisäetuna on lapsipainike, joka mahdollistaa helpon ja nopean säädön lapsitilaan. Siksi tämän defibrillaattorin avulla voidaan auttaa kaikenikäisiä potilaita. Lapsille tarkoitettua avainta tai elektrodityynyjä ei tarvita.

DefiSign Pocket Plus -laitteessa – kuten kaikissa DefiSign-defibrillaattoreissa – on vihreä ILCOR AED -merkki, koska mielestämme on tärkeää, että defibrillaattori on tunnistettavissa. Mitä nopeammin laite löytyy, sitä nopeammin potilasta voidaan auttaa. Sydänpysähdyksessä jokainen sekunti on elintärkeä.

Toimitukseen sisältyy DefiSign Pocket Plus -laukku

Kompakti defibrillaattori tarvitsee luonnollisesti käytännöllisen laukun. Siksi tähän defibrillaattoriin sisältyy DefiSign Pocket Plus -laukku. Laukun avulla voit kuljettaa defibrillaattoria mukavasti ja samalla suojata sitä lialta, pölyltä, vedeltä ja vaurioilta. Laukussa on tunnistettava vihreä väri ja ILCOR-merkki. Laukussa olevasta läpinäkyvästä ikkunasta voit tarkkailla jatkuvasti defibrillaattorin tilanilmaisinta. Laukun vedenpitävä materiaali on helppo puhdistaa kostealla liinalla. Tämä vankka laukku sopii myös kaikkiin ulkona tapahtuviin aktiviteetteihin.

Sopii ammattikäyttöön

Sen lisäksi, että defibrillaattori soveltuu urheiluseuroille, vaelluskerhoille, ulkotiloihin ja muihin ympäristöihin, siinä on myös EKG-vaihtoehto, jota voidaan käyttää DefiSign Pocket Plus -laitteessa ammattiympäristöissä. Tämä EKG-näyttövaihtoehto antaa enemmän tietoa uhrin sydämen rytmistä. Tallennetut toimenpidetiedot, joita voidaan tarkastella USB- ja Bluetooth-toimintojen kautta, antavat lääkäreille ja pelastustyöntekijöille paremman kuvan uhrin tilasta. Jos olet esimerkiksi lääkäri, DefiSign Pocket Plus sopisi hyvin klinikallesi!