Yritysesittely

AED-verkkokauppa on Suomessa toimiva Medisol BV:n tytäryhtiö. Medisol BV on Euroopan johtava automaattisten ulkoisten defibrillaattoreiden (AED) ja elvytysnukkejen maahantuoja ja toimittaja. Yrityksen päätoimisto ja varasto sijaitsevat Alankomaiden Vlissingenissä.

Medisol BV on perustettu vuonna 2001 ja yritys kasvoi nopeasti Alankomaiden johtavaksi AED- laitteiden toimittajaksi. Yrityksen tuotevalikoimaan kuuluvat kaikki merkittävimmät automaattiset ja puoliautomaattiset defibrillaattorit. Laaja tuotevalikoima ja erilaisten AED-laitteiden vankka asiantuntemus yhdistettynä tuotteiden kilpailukykyiseen hinnoitteluun ovat olleet yrityksen menestyksen peruskiviä.

Viime vuosina luotettavuudestaan ja edullisuudestaan tunnettu yritys on laajentanut voimakkaasti toimintaansa Euroopan markkinoilla ja avannut menestyksekkäästi  AED-verkkokauppoja 19:ssa eri Euroopan maassa mm. Iso-Britanniassa, Ranskassa, Saksassa, Italiassa, Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa  ja nyt myös Suomessa.

AED-verkkokauppa palvelee henkilö- ja yritysasiakkaita Suomessa ja tarjoaa tuotteitaan ja asiantuntemustaan englannin ja ruotsin kielen lisäksi nyt myös suomeksi.