ISO 13485 -sertifioitu

Olemme virallisesti ISO 13485 -sertifioitu yritys!

Medisol voi ylpeänä sanoa, että olemme ISO 13485 -sertifioituja! ISO 13485 -sertifikaatti on kehitetty erityisesti lääkinnällisten laitteiden alan toimijoille. Kansainvälisesti tunnustettu sertifikaatti on standardi, jonka lääkinnällisten laitteiden valmistajat, toimittajat ja jakelijat voivat saavuttaa osoittaakseen noudattavansa lakisääteisiä vaatimuksia. Tämän sertifioinnin ansiosta olemme yksi ensimmäisistä defibrillaattorimyyjistä, joka jatkuvasti täyttää sekä alan että asiakkaiden vaatimukset.

 

Mitä tämä tarkoittaa sinulle asiakkaana tai jälleenmyyjänä?

Ja mitä voit odottaa nyt, kun olemme ISO-sertifioituja? Tältä sivulta löydät kaikki tarvitsemasi tiedot ISO 13485 -sertifikaatista.

"Toivomme, että tämä sertifikaatti osoittaa tuotteidemme ja palveluidemme laadun ja turvallisuuden tärkeyden. Medisol haluaa parasta asiakkailleen, ja päästä aina lähemmäs tavoitettamme – haluamme, että vuonna 2030 jokaisella on käytettävissään defibrillaattori kuuden minuutin kuluessa.”

Perustaja ja toimitusjohtaja Pieter Joziasse

 

Luotettava ja ammattitaitoinen

Yhteistyössä arvostetun kumppanin kanssa

ISO 13485 -sertifikaatilla Medisol osoittaa, että toimittajat, jälleenmyyjät ja loppukäyttäjät ovat tekemisissä ammattitaitoisen organisaation kanssa, joka on sitoutunut noudattamaan alan lainsäädäntöä ja velvoitteita.

Sertifiointi on osoitus Medisolin luotettavuudesta. Se osoittaa, että Medisol on sitoutunut ja kykenevä tarjoamaan suunnittelu-, valmistus-, testaus- ja myyntipalveluja, jotka jatkuvasti vastaavat asiakkaiden tarpeita ja lain vaatimuksia.

Laatu ja turvallisuus

Välttämättömyys lääkinnällisten laitteiden alalla

Medisol ymmärtää, että laatu ja turvallisuus ovat välttämättömiä lääkinnällisten laitteiden myynnissä – tuotteemme voivat olla erottava tekijä elämän ja kuoleman välillä.  

Miten ISO -sertifikaatti edistää toimintamme laatua ja turvallisuutta?

Sertifiointi auttoi Medisolia tunnistamaan ja parantamaan hallintaprosessejamme. Tämä varmistaa, että oma laadunhallintajärjestelmämme on kansainvälisesti tunnustettu. Lisäksi sertifiointi auttaa ylläpitämään laatustandardeja koko arvoketjussa.

Lyhyesti sanottuna, ISO 13485 -sertifikaatin saavuttaminen todistaa, että Medisolilla on laadunhallintaan liittyvät asiat kunnossa ja niiden toteuttamista valvotaan oikein. Tämä takaa, että Medisol voi tarjota sinulle yrityksenä tai yksityishenkilönä vaaditun laadun ja varmuuden. Jos tästä huolimatta asiat eivät ole sujuneet odotuksiesi mukaan, käsittelemme kaikki valitukset ja reklamaatiot asianmukaisesti.

Innovaatio

Kehityksen kärkipelaajia

Jatkuva kehitys ja kasvavat mahdollisuudet lääkinnällisellä alla tekevät ihmishenkien pelastamisesta entistä helpompaa. Medisol aikoo pysyä kehityksen kärkipelaajana jatkossakin. ISO 13485 -sertifikaatin avulla osoitamme olevamme tietoisia lääkinnällisten laitteiden ja niihin liittyvien palveluiden laatuvaatimuksista ja täyttävämme lääkinnällisten laitteiden asetuksen (Medical Device Regulation, MDR) mukanaan tuomat vaatimukset. 

Saving Lives - missiomme

Askel lähempänä tavoitetta

Medisol toimittaa tuotteita, jotka pelastavat ihmishenkiä. Tuotteet yksinään eivät kuitenkaan riitä; tarvitaan myös ihmisiä, jotka uskaltavat toimia hätätilanteessa välittömästi. Valikoimamme defibrillaattorit täyttävät kaikki lääkinnällisten laitteiden vaatimukset ja turvallisuusmerkinnät. Yhdessä asiakkaidemme kanssa voimme edesauttaa sydäniskurien saatavuutta hätätilanteissa. Haluamme, että vuoteen 2030 mennessä jokaisella on defibrillaattori saatavilla kuuden minuutin kuluessa. Vasta silloin voimme todella toteuttaa missiotamme - Saving Lives.

Medisol on aina valmis vastaamaan kysymyksiisi!

Jos jokin asia jäi vielä kaihertamaan mieltä tai muuten vain epäselväksi, ethän epäröi ottaa meihin yhteyttä – autamme parhaamme mukaan!

Hyvä tietää

Me huolehdimme laatuasioista puolestasi

Laatu ja luotettavuus ovat meille tärkeitä ja sydäntä lähellä, minkä vuoksi Medisol tarjoaa 10 vuoden takuun jokaiselle sydäniskurille. Tämä tuo sinulle lisävarmuutta, että defibrillaattorisi on aina toimintavalmiina. Hanki defibrillaattorisi siis AEDverkkokaupasta!

 

Utelias näkemään ISO 13485 -sertifikaattimme?

Voit ladata sen täältä.