Yksityisyydensuoja

Tämä koskee vain Medisol/AED-verkkokaupan asiakkaita ja online-palvelumme käyttäjiä.

Medisol sitoutuu suojaamaan yksityisyyttäsi kun käytät verkkopalvelujamme. Tätä varten sovellamme  erityisesti laadittua ohjeistusta, jonka mukaisesti henkilötietojasi käsitellään ja suojataan ulkopuolisilta. Ohjeistus saattaa ajan myötä muuttua, joten suosittelemme tarkistamaan ohjeistuksen sisällön uudestaan, kun seuraavan kerran käytät verkkopalvelujamme.

Mihin käytämme henkilötietojasi?

Luovuttamalla henkilötietojasi annat suostumuksesi sille, että käytämme sinulta kerättyjä tietoja meille antamasi tilaustoimitusten, ym. niihin liittyvien asiakastehtävien, sekä niiden tueksi vaaditun  asiakaspalvelun  täysipainoiseksi toteuttamiseksi.  Tarvitsemme henkilötietojasi seuraavia toimenpiteitä varten:

  • Henkilökohtaisen asiakastilisi avaamiseksi (nimi ja sähköpostiosoitteesi)
  • Tilaustesi käsittelyyn verkkokaupassa (nimi, osoite, sähköpostiosoite)
  • Tuotteisiimme ja palveluihimme liittyvän markkinointimateriaalin lähettämiseen, esim.  uutiskirje ja tuoteluettelo (nimi, osoite, sähköpostiosoite)
  • Mahdollisista tilauksen toimitukseen liittyvistä ongelmista tiedottamiseen   (puhelinnumero, osoite, sähköpostiosoite)
  • Mahdollisten palveluihimme tai tuotteisiimme liittyvien kysymyksien vastaamiseksi, uusista tai muuttuvista palveluistamme tiedottamiseeni (sähköpostiosoite)
  • Mahdollisesti verkossa järjestettävistä kilpailuista ja niiden voitoista ilmoittamiseen (nimi, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero)
  • Asiakaskyselyiden lähettämiseen, sekä mahdollisuuden tarjoaminen tarjousten ja palveluiden  sisällön vaikuttamiseen (sähköpostiosoite)

Tietojasi säilytetään vain niin kauan kuin mitä palvelemiseesi vaaditaan, tai mitä laki siitä erikseen säätää. Emme voi poistaa teidän tietojenne,  jos niitä kohtaan on tietosuojalakiin perustuva  viranomaisen luovutusvaatimus tai esimerkiksi viranomaisen kirjanpitolakiin tai rikoslakiin perustuva epäily. Sinulla on oikeus saada nähtäväksi meillä olevat sinua koskevat henkilötiedot.  Jos sinuun liittyvissä tiedoissa on virheitä, puutteita tai epäolennaisuuksia, voit vaatia tietojen korjaamista tai poistamista. Voit milloin tahansa tarkistaa sinua koskevat tietomme.

Voit aina ottaa kirjallisesti tai puhelimitse yhteyttä asiakaspalveluumme:+358(0)753263769 tai sähköpostitse [email protected]