Claus Andersen Polar -ulkokaappi


Claus Andersen Polar -defibrillaattorikaappi on kestävä valinta, joka suojelee sydäniskuriasi kovemmaltakin tuiskulta ja tuulelta:

  • Lämpöeristetty ja tukeva, ruostumatonta terästä
  • Pakkasenkestävä -40 °C asti
  • Sisäänrakennettu ilmanvaihto
  • Ilmanlämmön termostaattisäätely
  • LED -valaistus varmistaa, että defibrillaattori näkyy pimeälläkin
  • Hälytysääni oven avattaessa
  • Tulevaisuudenkestävä (ohjelmisto voidaan päivittää tarvittaessa)

€1549,00 €1920,76
Tuotekuvaus

Claus Andersen Polar -ulkokaappi pakkassuojalla

Claus Andersen Polar -defibrillaattorikaappi on erittäin kestävä, korkealaatuisista materiaaleista valmistettu kaappi ulkotiloihin. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu kaappi on lämpöeristetty suojaamaan defibrillaattoriasi kovemmiltakin sääolosuhteilta; sateelta, tuulelta ja jopa lumelta ja pakkaselta. Tämä tekee kaapista ihanteellisen valinnan Suomen talveen ja muunmuassa laskettelukeskuksiin.

Kaappi säätelee ilman lämpötilaa ilmanvaihtomekanismin avulla varmistaen, ettei defibrillaattori altistu liian kuumille tai kylmille lämpötiloille. Lisäksi Claus Andersen -kaappi on pakkasenkestävä -40 °C asti. Kaapissa on myös LED -valaistus, minkä ansiosta sydäniskuri on helppo paikantaa pimeässäkin.

Polar -defibrillaattorikaapissa on voimakas, 87dB:n hälytysääni, kun kaapin ovi avataan. Hälytysäänen tarkoituksena on auttaa lähiympäristöä huomaamaan hätätilanne, ja ääni lakkaa automaattisesti noin 3 minuutin kuluttua oven avaamisesta.

Claus Andersen -ulkokaappi on sijoitus, joka suojelee defibrillaattoriasi vuosien ajan. Valmistaja varmistaa, että kaapin ohjelmisto päivitetään säännöllisesti, jotta kaappisi on aina varustettu uusimmalla tekniikalla ja kestä käytössä vuosi toisensa jälkeen.

Huomioithan kaapin sijoituspaikkaa miettiessä, että se tulee kytkeä verkkovirtaan. Asennus tulee suorittaa pätevän sähkömiehen toimesta.

Mitat:

Ulkomitat: 44 x 46 x 27 cm (sis. kahva)
Sisämitat: 33 x 38 x 20 cm
Paino: pakkaus mukaanlukien 18.5 kg

Takuu: 1 vuosi

Erittelyt
Erittelyt
Product Name Claus Andersen Polar -ulkokaappi
SKU CAHSS100P
väri Musta
Valmistaja Claus Andersen
Seinäkaapin käyttö Ulkotiloihin
Takuu 1
Paino 18.500000