Claus Andersen -ulkokaappi

Claus Andersen -ulkokaappi on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja suojelee defibrillaattoriasi aina -20°C pakkasasteeseen asti.

  • Lämpöeristetty ja tukeva
  • Pakkasenkestävä -20°C asti
  • Sisäänrakennettu ilmanvaihto ja lämmönsäätely
  • LED -valaistus
  • Hälytysääni, kun ovi avataan

Saatavana myös Polar -versio, jonka pakkasenkestävyys on korkeampi (-40°C).

€965,00 €1.196,60
Varastossa, saatavilla heti
Tuotekuvaus

Claus Andersen -ulkokaappi lämmityksellä

Claus Andersen -defibrillaattorikaappi on lujatekoinen, laadukkaista materiaaleista valmistettu ja nimenomaan ulkotiloihin suunniteltu kaappi. Kaappi on lämpöeristetty, minkä ansiosta se suojelee defibrillaattoriasi jopa --20°C asteen pakkasessa, tuulesta ja sateesta puhumattakaan. Sisäänrakennettu ilmanvaihto- ja lämmönsäätelymekanismi takaavat, ettei sydäniskurisi altistu liian kuumille tai kylmille lämpötiloille. Tämä auttaa varmistamaan, että defibrillaattorisi pysyy käyttökunnossa pidempään.

Kaapin sivussa on tuttu kansainvälinen ILCOR -logo vihreällä pohjalla, mikä helpottaa sijainnin viestintää myös kansainvälisessä ympäristössä. Lisäksi kaapissa on LED -valaistus, jotta defibrillaattorin sijainti on mahdollisimman helppo huomata jopa pimeän aikaan. Kaapissa ei ole lukkoa, mutta hälytysääni aktivoituu, kun kaapin ovi avataan. Hälytys kestää noin 3 minuuttia ja sammuu sitten itsestään.

Claus Andersen -ulkokaappi on sijoitus, joka suojelee defibrillaattoriasi vuosien ajan. Valmistaja varmistaa, että kaapin ohjelmisto päivitetään säännöllisesti, jotta kaappisi on aina varustettu uusimmalla tekniikalla ja kestää käytössä vuosi toisensa jälkeen.

Huomioithan kaapin sijoituspaikkaa miettiessä, että se tulee kytkeä verkkovirtaan. Asennus tulee suorittaa pätevän sähkömiehen toimesta.

Mitat:

Ulkomitat: 44 x 46 x 27 cm (sis. kahva)
Sisämitat: 33 x 38 x 20 cm
Paino: pakkaus mukaanlukien 18.5 kg

Takuu: 1 vuosi


Erittelyt
Erittelyt
tuotteen nimi Claus Andersen -ulkokaappi
SKU CAHSS100
Valmistaja
Claus Andersen
Seinäkaapin käyttö Ulkotiloihin
Takuu 1 vuosi
Paino 18.5 kgs
User Manual

Click here to see the user manual