DefiSign LIFE AED defibrillaattori täysautomaattinen

 • Edullinen
 • 10 vuoden tehdastakuu
 • Monikielinen puheohjaus
 • Helppokäyttöinen
 • Elektrodeilla ja paristoilla pitkä käyttöikä
 • Korkea pölyn- ja kosteudensieto
 • Luotettava ja hyvämaineinen valmistaja
 • Ilmainen AED-tarvikepussi
€1099,00 €1362,76
Nopea toimitus, 1-2 viikkoa Edellyttäen, että tuote on varastossa toimittajalla. Teemme parhaamme toimittaaksemme tämän tuotteen mahdollisimman pian. Tilauksen jälkeen pidämme sinut ajan tasalla arvioidusta toimituspäivästä.
Tuotekuvaus

DefiSign LIFE AED; kuka tahansa voi toimia hengenpelastajana

DefiSign LIFE AED on erityisesti kehitelty maallikkokäyttöön. Tämä edullinen AED ohjaa selkeästi elvyttäjää ja  on siten kenen tahansa käytettävissä.

Laite käynnistyy automaattisesti, kun sen etukansi avataan.  AED alkaa välittömästi opastamaan elvyttäjää selkeästi puhutuin ohjein, joita tuetaan kuvin ja LED-valoin. Kohta kohdalta käyttäjää opastetaan selkeästi elvytyksen eri vaiheissa, mikä tekee DefiSign LIFE AED:sta erittäin käyttäjäystävällisen defibrillaattorin.

 Elektrodeja säilytetään laitteen sisällä ja ne ovat välittömästi näkyvilla laitetta avattaessa. Elektroditarrat voidaan välittömästi kiinnittää potilaan paljaalle rintakehälle, mikä säästää arvokkaita elvytyssekuntteja.  Elektrodien käyttöaika on  3 vuotta ja laite huolehtii itse niiden käyttövalmiudesta. Kun elektrodien käyttöikä on päättymässä, ilmoittaa laite itse, että ne on vaihdettava uusiin.  Tämä on erittäin kätevää, sillä näin vältytään ikäviltä yllätyksiltä hätätilanteen sattuessa. 

Lisäksi akkujen käyttöikä on huomattavan pitkä, 5-6 vuotta (AED:n käytöstä riippuen). Laitteen ylläpitokustannukset ovat näin ollen hyvin alhaiset.

Defisign AED on varustettu sisäisellä akulla, joka varmistaa, että käyttöönotto ajoittuu oikein. Akun käyttöikä taataan noin 6 vuodeksi, ja AED ilmoittaa huolto- LEDeillä, kun se on vaihdettava. Tämä ei vaikuta AED:n hengenpelastustoimintaan.

Lapsielvytystä varten käytetään erityisiä lapsielektrodeja, joita säilytetään laitteen takakannessa. Lapsielektrodeja käytettäessa laitteen antaman sähköshokin energiatasoa lasketaan pienelle keholle sopivaksi.  Näinollen DefiSign LIFE AED soveltuu kaikille kohderyhmille lapsesta aikuiseen asti. Myös lapsielektrodien käyttöikä on 3 vuotta.

Lukuisten  led-valojen avulla voidaan nopeasti ja helposti nähdä onko DefiSign LIFE AED käyttövalmis. Vilkkuuko oikeanpuolinen valmiusnäyttö vihreänä? Silloin laite on valmis käytettäväksi hätätilanteessa.  Palaako vasemmalla puolella yksi neljästä led-valosta? Tällöin käyttäjän tulee toimia käyttöohjeen mukaisesti, jotta laite saadaan takaisin käyttövalmiuteen. Helppolukuisesta käyttöohjeesta ilmenee nopeasti mikä valo mitäkin laitteen huoltotoimenpidettä vaatii. Useinmiten   paristojen tai elektrodien vanheneminen ovat syitä, jotka vaativat käyttäjältä toimenpiteitä.

 Korkean pölyn ja kosteudensietonsa ansiosta voidaan DefiSign LIFE AED defibrillaattoria säilyttää ja käyttää niin sisä- kuin ulkotiloissa.  Ulkosäilytykseen vaaditaan kuitenkin tarkoituksenmukainen säilytyskaappi.

DefiSign LIFE AED:lla  on 10 vuoden (!) tehdastakuu, mikä takaa laitteelle pitkän ja luotettavan käyttöiän. Tämä tekee DefiSign LIFE AED defibrillaattorista ainutlaatuisen, sillä takuuaika on pisin, mitä valmistajat defibrillaattoreille myöntävät.

Tuleeko laite  kansainväliseen käyttöympäristöön? Esimerkiksi suureen kansainväliseen toimistoon, julkiseen tilaan tai huvipuistoon?  DefiSign LIFE AED tarjoaa tähän erinomaisen ratkaisun. Napinpainalluksella voidaan laitteen puheohjauksen kieli helposti vaihtaa toiseksi, myös elvytyksen aikana. DefiSign LIFE AED toimitetaan kolmella vaihtoehtoisella kielellä päivitettynä. Nämä kolme kieltä ovat saatavilla käyttäjän haluamana yhdistelmänä, esimerkiksi suomi, englanti ja ruotsi.

DefiSign LIFE AED defibrillaattorin valmistaja on hyvämaineinen Schiller Medical, joka tunnetaan maailmanlaajuisesti korkealaatuisten sairaalatarvikkeiden ja -laitteiden tuottajana.

Toimitukseen sisältyy:

 • DefiSign LIFE AED
 • Paristo
 • Elektrodit, käyttöikä 3 vuotta
 • Käyttöohjekirja
 • Ilmainen tietojenkäsittelyohjelma
 • Ilmainen AED-tarvikepussi (Sis. kasvomaskin, sakset, partaveitsen, suojakäsineet ja desinfiontipyyhkeen)

* The Defisign defibrillator is equipped with an internal battery that ensures accurate time registration of a deployment. This battery has a guaranteed lifespan of at least 6 years and the defibrillator indicates via a service an LED, when it needs to be replaced. This does not affect the lifesaving operation of the defibrillator.

* Defisign hjärtstartare är utrustade med ett internt batteri som säkerställer korrekt tidsregistrering vid varje användningstillfälle. Batteriet har en garanterad livslängd på minst 6 år och hjärtstartaren indikerar med hjälp av servicelampan när det behöver bytas ut. Detta påverkar inte hjärtstartarens livräddande funktion.

Erittelyt
Erittelyt
tuotteen nimi DefiSign LIFE AED defibrillaattori täysautomaattinen
SKU DS-12f
Valmistaja
Schiller
Puoli- tai täysautomaattinen Täysautomaattinen
Takuu 10 vuotta
Tekniset ominaisuudet Lapsielvytys-sovellus, Elektrodien itsetestaus, Matala asystolinen raja, Sydänmentahdistajan tunnistus, Synkronoitu isku, Laitteen päivitys mahdollista, Käyttäjä voi purkaa PPE -tiedot, Kielivaihtoehdot
Näyttö Ei saatavilla
Laatumerkit CE
IP-luokka 55
Kantolaukku Ei
Elinikä n. 5-6 vuotta
Elektrodin käyttöikä n. 3 vuotta
Elvytysohjaus Teksti- ja äänikomennoilla (Standard), Metronomi
Paino 2.500000
Maintenance plan