.
 • Bundles

  Excl. tax 1 248,00 €

  Incl. tax 1 384,20 €

  Excl. tax 1 049,00 €

  Incl. tax 1 143,41 €

  100% discount on accessories

  +
  DefiSign AED Seinäkaappi
  Verollinen:240,79 €
  Veroton: 199,00 €

  DefiSign AED seinäkaappi hälyttimellä sisätiloihin

  • Sopii kaikkien AEDverkkokaupan defibrillaattoreiden säilytykseen
  • Hälytin ilmoittaa kun kaapin ovi avataan
  • Helppo asentaa seinälle

  1 DefiSign LIFE AED defibrillaattori + 1 DefiSign AED Seinäkaappi
 • Bundles

  Excl. tax 1 248,00 €

  Incl. tax 1 384,20 €

  Excl. tax 1 049,00 €

  Incl. tax 1 143,41 €

  100% discount on accessories

  +
  DefiSign AED Seinäkaappi
  Verollinen:240,79 €
  Veroton: 199,00 €

  DefiSign AED seinäkaappi hälyttimellä sisätiloihin

  • Sopii kaikkien AEDverkkokaupan defibrillaattoreiden säilytykseen
  • Hälytin ilmoittaa kun kaapin ovi avataan
  • Helppo asentaa seinälle

  1 DefiSign LIFE AED defibrillaattori + 1 DefiSign AED Seinäkaappi

DefiSign LIFE AED defibrillaattori

Lisää kuvia

DefiSign LIFE AED defibrillaattori

Normaali hinta: 1 252,41 €

Special Price Veroton: 1 049,00 € Verollinen: 1 143,41 €

 • Edullinen
 • 10 vuoden tehdastakuu
 • Monikielinen puheohjaus
 • Helppokäyttöinen
 • Paristoilla pitkä käyttöikä
 • Korkea pölyn- ja kosteudensieto
 • Luotettava ja hyvämaineinen valmistaja
 • Ilmainen AED-tarvikepussi

Kuvaus

DefiSign LIFE AED; kuka tahansa voi toimia hengenpelastajana

DefiSign LIFE AED on erityisesti kehitelty maallikkokäyttöön. Tämä edullinen AED ohjaa selkeästi elvyttäjää ja  on siten kenen tahansa käytettävissä.

Laite käynnistyy automaattisesti, kun sen etukansi avataan.  AED alkaa välittömästi opastamaan elvyttäjää selkeästi puhutuin ohjein, joita tuetaan kuvin ja LED-valoin. Kohta kohdalta käyttäjää opastetaan selkeästi elvytyksen eri vaiheissa, mikä tekee DefiSign LIFE AED:sta erittäin käyttäjäystävällisen defibrillaattorin.

 Elektrodeja säilytetään laitteen sisällä ja ne ovat välittömästi näkyvilla laitetta avattaessa. Elektroditarrat voidaan välittömästi kiinnittää potilaan paljaalle rintakehälle, mikä säästää arvokkaita elvytyssekuntteja.  Elektrodien käyttöaika on  2,5 vuotta ja laite huolehtii itse niiden käyttövalmiudesta. Kun elektrodien käyttöikä on päättymässä, ilmoittaa laite itse, että ne on vaihdettava uusiin.  Tämä on erittäin kätevää, sillä näin vältytään ikäviltä yllätyksiltä hätätilanteen sattuessa. Tämän lisäksi paristojen käyttöikä on huomattavan pitkä, nimittäin 6 vuotta. Täten laitteen ylläpitokustannukset ovat hyvin edulliset.

Lapsielvytystä varten käytetään erityisiä lapsielektrodeja, joita säilytetään laitteen takakannessa. Lapsielektrodeja käytettäessa laitteen antaman sähköshokin energiatasoa lasketaan pienelle keholle sopivaksi.  Näinollen DefiSign LIFE AED soveltuu kaikille kohderyhmille lapsesta aikuiseen asti. Myös lapsielektrodien käyttöikä on 2,5 vuotta.

Lukuisten  led-valojen avulla voidaan nopeasti ja helposti nähdä onko DefiSign LIFE AED käyttövalmis. Vilkkuuko oikeanpuolinen valmiusnäyttö vihreänä? Silloin laite on valmis käytettäväksi hätätilanteessa.  Palaako vasemmalla puolella yksi neljästä led-valosta? Tällöin käyttäjän tulee toimia käyttöohjeen mukaisesti, jotta laite saadaan takaisin käyttövalmiuteen. Helppolukuisesta käyttöohjeesta ilmenee nopeasti mikä valo mitäkin laitteen huoltotoimenpidettä vaatii. Useinmiten   paristojen tai elektrodien vanheneminen ovat syitä, jotka vaativat käyttäjältä toimenpiteitä.

 Korkean pölyn ja kosteudensietonsa ansiosta voidaan DefiSign LIFE AED defibrillaattoria säilyttää ja käyttää niin sisä- kuin ulkotiloissa.  Ulkosäilytykseen vaaditaan kuitenkin tarkoituksenmukainen säilytyskaappi.

DefiSign LIFE AED:lla  on 10 vuoden (!) tehdastakuu, mikä takaa laitteelle pitkän ja luotettavan käyttöiän. Tämä tekee DefiSign LIFE AED defibrillaattorista ainutlaatuisen, sillä takuuaika on pisin, mitä valmistajat defibrillaattoreille myöntävät.

Tuleeko laite  kansainväliseen käyttöympäristöön? Esimerkiksi suureen kansainväliseen toimistoon, julkiseen tilaan tai huvipuistoon?  DefiSign LIFE AED tarjoaa tähän erinomaisen ratkaisun. Napinpainalluksella voidaan laitteen puheohjauksen kieli helposti vaihtaa toiseksi, myös elvytyksen aikana. DefiSign LIFE AED toimitetaan kolmella vaihtoehtoisella kielellä päivitettynä. Nämä kolme kieltä ovat saatavilla käyttäjän haluamana yhdistelmänä, esimerkiksi suomi, englanti ja ruotsi.

DefiSign LIFE AED defibrillaattorin valmistaja on hyvämaineinen Schiller Medical, joka tunnetaan maailmanlaajuisesti korkealaatuisten sairaalatarvikkeiden ja -laitteiden tuottajana.

Joten lyhyesti,  oletko etsimässä käytännöllistä, edullista ja käyttäjäystävällistä defibrillaattoria? Silloin DefiSign LIFE AED on hyvä valinta.  Ainutlaatuinen kymmenen vuoden laitetakuu varmistaa, että käytössäsi on aina luotettava ja turvallinen defibrillaattori. Hankintahinta on hyvin edullinen, varsinkin kun huomioi laitten  monipuoliset ja laadukkaat toiminnot. Monikielisyytensä ja korkean pölyn- ja kosteuden sietonsa ansiosta DefiSign LIFE AED  voidaan sijoittaa minne tahansa käyttöympäristöön. Selkeän puheohjauksen ansiosta kuka tahansa pystyy laitetta käyttämään ja toimimaan hengenpelastajana.

Toimitukseen sisältyy:

 • DefiSign LIFE AED
 • Akku, käyttöikä noin 6 vuotta
 • Elektrodit, käyttöikä 2.5 vuotta
 • Käyttöohjekirja
 • Ilmainen tietojenkäsittelyohjelma
 • Ilmainen AED-tarvikepussi (Sis. kasvomaskin, sakset, partaveitsen, suojakäsineet ja desinfiontipyyhkeen)
Lisätiedot

Lisätiedot

Tuotekoodi DS-12s
Valmistaja Schiller
Takuu 10 vuotta
laatumerkit CE
Vaihtoehdot kielen valintamahdollisuus, Lapsielvytys, mallista harjoittelu-AED saatavilla, monikielinen AED
Elvytysohjaus teksti- ja äänikomennoilla (Standard), metronomi
tekniset ominaisuudet 200 J elvytysshokki, 200 shokkia yhdellä akulla, elektrodien itsetestaus, elvytystietojen erittely mahdollista, laitteen päivitys mahdollista, lapsielvytys-sovellus, sydänmentahdistajan tunnistus, Synchronized shock
Paino 2.5 kg
Kantolaukku Ei
Pölyn- ja vedenkestävyysluokitus Korkea
IP-luokka 55
Paristojen säilyvyys 6
Elektrodien säilyvyys 2.5
Metronomi kyllä
näyttö ei saatavilla
Attachments
View File Schiller Statement Size: (437.32 KB)