DefiSign LIFE Online defibrillaattori täysautomaattinen

UUTUUS: DefiSign LIFE Online -defibrillaattori

Luo yhteys. Ole valmis. Pelasta elämä.

DefiSignin uusin defibrillaattori yhdistyy automaattisesti 2G-verkkoyhteyden kautta LifeDataNet -palveluun ja pitää sinut ajantasalla laitteesi toiminnasta. DefiSign LIFE Online on luotettava ja huoleton defibrillaattori, jonka avulla olet aina valmis pelastamaan sydänpysähdyspotilaan hengen.

Plussat:

 • Kytke ja käytä -asennus
 • 2G / 3G -verkkoyhteys LifeDataNet -palveluun
 • Automaattinen toimintatilan itsetestaus
 • Pysyt aina ajantasalla laitteen tilasta sähköpostitse
 • 10 vuoden takuu
€1.659,00 €2.057,16
Nopea toimitus, 2-4 viikkoa Edellyttäen, että tuote on varastossa toimittajalla. Teemme parhaamme toimittaaksemme tämän tuotteen mahdollisimman pian. Tilauksen jälkeen pidämme sinut ajan tasalla arvioidusta toimituspäivästä.
Tuotekuvaus

DefiSign LIFE Online -defibrillaattori

DefiSign LIFE Online -defibrillaattori varmistaa, että olet aina valmiina hätätilanteen varalta. Uusi verkkoon yhdistettävä laite on huoleton ratkaisu ja sopiva maallikonkin käyttöön. Malli on toiminnaltaan laajamittainen, mutta myös luotettava ja kestävä – ja tulee henkeäsalpaavan huokeaan hintaan!

DefiSign Life Online = Kytke ja käytä

Kun defibrillaattorin akku on laitettu paikoilleen, laite luo automaattisesti verkkoyhteyden LifeDataNet -palveluun vakaan 2G / 3G-verkon kautta. Tämä tarkoittaa, että DefiSign LIFE Online voidaan yhdistää verkkoon käytännössa milloin vain ja missä tahansa (Euroopan sisällä). Luomalla käyttäjätunnuksen LifeDataNet -verkkopalvelussa saat sähköpostitse viikottaisen päivityksen defibrillaattorisi toimintatilasta.

Myös viikottaisen automaattisen itsetestauksen selkeät tulokset tulevat suoraan sähköpostiisi. Mikäli raportista tulee esille huomioitavaa, pystyt hoitamaan asian samantien.

Laite esimerkiksi ilmoittaa, milloin akku tai elektrodit tulee vaihtaa – sähköpostipäivitysten avulla pysyt jatkuvasti ajantasalla defibrillaattorisi tilasta. Näin DefiSign LIFE Online on aina käyttövalmis ja täten valmis pelastamaan elämän!

Defisign AED on varustettu sisäisellä akulla, joka varmistaa käyttöönoton oikean ajoituksen. Tämän akun käyttöikä on noin 6 vuotta. AED:n tavallisen akun käyttöikä on noin 3 vuotta (käytöstä riippuen). AED ilmaisee huolto-ledillä, kun paristot on vaihdettava.

Ajantasalla aina ja kaikkialla

DefiSign LIFE Online -defibrillaattorin kanssa ei tule vastaan ikäviä yllätyksiä. Laitteen omistajalle lähtee sähköposti-ilmoitus heti, kun laitteen kansi aukeaa – näin tiedät heti, kun laitetta käytetään elvytykseen. Toisinaan saatat tarvita lisätietoja laitteen käyttöhistoriasta – tarvittaessa saat käyttöraportin ja elvytystiedot PDF-tiedostona sähköpostiisi suoraan LifeDataNet-palvelusta, ja voit lähettää tiedot edelleen terveydenhuollon ammattilaisille napin painalluksella.

Myös ohjelmistopäivitykset onnistuvat helposti ja vaivattomasti LifeDataNet -verkkopalvelun avulla; defibrillaattorisi päivitetään automaattisesti 2G / 3G-verkkoyhteyden kautta. Tämä tarkoittaa, ettei laitetta tarvitse enää lähettää takaisin maahantuojalle päivitysten tekoa varten – itse asiassa, sinun ei tarvitse tehdä yhtään mitään, sillä päivitykset hoituvat automaattisesti!

Helposti huomattava ja tunnistettava ulkomuoto

Vaikka DefiSign LIFE Online eroaa ”tavallisesta” DefiSign LIFE -defibrillaattorista monin tavoin, ulkonäöltään nämä sisarukset ovat samanlaisia, molemmat yhtä helposti huomattavia ja tunnistettavia.

DefiSign LIFE Online tulee kolmen eri kielivaihtoehdon kanssa: suomi/ruotsi/englanti on standardivaihtoehto, mutta tämä on mahdollista vaihtaa toiseen kieliyhdistelmään niin halutessasi. Monikielisyyden ansiosta tämä defibrillaattori sopii mihin tahansa ympäristöön, mutta myös kenen tahansa käyttöön – kielestä riippumatta!

Taattu 10 vuoden toimintavarmuus

DefiSignin defibrillaattorit erottuvat kilpailijoistaan pitkällä takuuajallaan – myös DefiSign LIFE Online tulee 10 vuoden valmistajan takuulla, mikä on markkinoiden pisin takuuaika. Elektrodien elinikä on 3 vuotta ja laitteen akku kestää keskimäärin 3 vuotta, mikä tekee tämän defibrillaattorin ylläpitokuluista hyvin kohtuulliset laitteen 10 takuuvuoden aikana.

Lisäksi laitteella on korkea kosteuden- ja pölynkestävyys (IP-55), minkä ansiosta se voidaan sijoittaa sekä sisä- että ulkotiloihin. Varmistathan ulkotiloihin sijoitettaessa, että defibrillaattorisi on ympäristöön sopivassa säilytyskaapissa.

DefiSign LIFE Online – tulevaisuuden defibrillaattori

DefiSign LIFE Online on luonnollinen valinta, jos etsit pitkäikäistä defibrillaattoria, jonka ylläpito on vaivatonta. Laite rekisteröi automaattisesti, milloin akku ja elektrodit kaipaavat uusimista, ja tiedottaa tästä sähköpostitse. Vakaa 2G / 3G -verkkoyhteys takaa, että laite on yhteydessä LifeDataNet -palveluun aina ja kaikkialla. DefiSign LIFE Online pitää huolta, että olet aina valmiina pelastamaan elämän!

Ominaisuudet:

 • 2G / 3G -verkkoyhteys LifeDataNet -verkkopalveluun
 • Erittäin luotettava ja helppokäyttöinen
 • 10 vuoden valmistajan takuu
 • Kolmikielinen (kielenvalintavaihtoehto)
 • Huoleton ylläpito
 • Kätevä kuljettaa mukana
 • Matalat ylläpitokustannukset

DefiSign LIFE Online on sopiva valinta muunmuassa:

 • Kansainväliseen ympäristöön
 • Yrityksille
 • Urheiluseuroille
 • Uimahalleihin
 • Kauppakeskuksiin

Laitteen mukana tulee:

 • DefiSign elektrodit, käyttöikä 3 vuotta
 • DefiSign akku, käyttöikä noin 3 vuotta
 • Käyttöohjeet

Mitä sanoo tuoteasiantuntijamme?

”LifeDataNettiin yhdistäminen on todella helppoa. Laitat akun defibrillaattoriin ja se yhdistää automaattisesti 2G / 3G-verkon kautta. Akunkesto on mahtava, ottaen huomioon että laite tekee itsetarkistuksen joka viikko ja lähettää kaikki ilmoitukset sähköpostiin. Myös ohjelmistopäivitykset etänä ja elvytystietojen helppo saatavuus on iso plussa. Mielestäni tämä Online -defibrillaattori, joka on huomattavasti muita vastaavia tuotteita halvempi, on todellinen löytö. Kestävä ja tehokas!”

Plussat:

 • Helppo yhdistää LifeDataNet -palveluun 2G / 3G -verkon kautta
 • Aina käyttövalmis
 • Pysyt ajantasalla laitteen tilasta missä oletkin
 • Pitkä takuuaika

Miinukset:

 • Etsitään yhä

* The Defisign defibrillator is equipped with an internal battery that ensures accurate time registration of a deployment. This battery has a guaranteed lifespan of at least 6 years and the defibrillator indicates via a service an LED, when it needs to be replaced. This does not affect the lifesaving operation of the defibrillator.


* Defisign hjärtstartare är utrustade med ett internt batteri som säkerställer korrekt tidsregistrering vid varje användningstillfälle. Batteriet har en garanterad livslängd på minst 6 år och hjärtstartaren indikerar med hjälp av servicelampan när det behöver bytas ut. Detta påverkar inte hjärtstartarens livräddande funktion.

Erittelyt
Erittelyt
tuotteen nimi DefiSign LIFE Online defibrillaattori täysautomaattinen
SKU 1.800451-VC11
Valmistaja
Schiller
Puoli- tai täysautomaattinen Täysautomaattinen
Takuu 10 vuotta
Tekniset ominaisuudet Lapsielvytys-sovellus, Elektrodien itsetestaus, Matala asystolinen raja, Sydänmentahdistajan tunnistus, Synkronoitu isku, Laitteen päivitys mahdollista, Käyttäjä voi purkaa PPE -tiedot
Näyttö Ei saatavilla
Laatumerkit CE
IP-luokka 55
Kantolaukku Ei
Elinikä n. 3 vuotta
Elektrodin käyttöikä n. 3 vuotta
Elvytysohjaus Teksti- ja äänikomennoilla (Standard), Metronomi
Paino 2.6 kgs
User Manual

Click here to see the user manual