Seinäkaapit ja -telineet

Seinäkaapit ja -telineet pitävät huolen, että sydäniskurisi säilyy turvassa ja on helposti löydettävissä hätätilanteessa. Tutustu alla laajaan valikoimaamme defibrillaattoreiden säilytysratkaisuja; meiltä löydät seinäkaapit niin sisä- kuin ulkotiloihin, sekä eri defibrillaattorimalleille sopivat seinätelineet.

Sisätilojen seinäkaapit

Sisätiloihin sopivat seinäkaapit suojelevat defibrillaattoriasi pölyltä ja kosteudelta, mutta tekevät laitteestasi myös helpommin havaittavan – tämä voi säästää arvokkaita minuutteja hätätilanteessa. Sisäkaappeja on montaa eri mallia ja useimmat tulevat kaapin oven avatessa aktivoituvalla hälytysäänellä varustettuina.

Ulkotilojen seinäkaapit

Ulkokaapit suojaavat sydäniskuriasi liialta kuumuudelta ja kylmyydeltä, mutta myös tuiskuilta ja tuulilta. Ulkokaapit tulee kytkeä verkkovirtaan, mutta niiden ilmanvaihto ja lämmönsäätely auttavat pidentämään elektrodien ja akun elinikää. Monet ulkokaapit on myös varusteltu hälytysäänellä ja LED-valaistuksella, ja osa on saatavana myös PIN -koodilukolla.

Sijoittamalla defibrillaattorisi ulos pidät huolen, että se on nopeasti saatavilla mihin vuorokaudenaikaan tahansa, ympäri vuoden. 

Seinätelineet

Jos et halua investoida seinäkaappiin, seinäteline on usein edullisempi vaihtoehto, joka silti parantaa defibrillaattorisi näkyvyyttä ja antaa sille luonnollisen säilytyspaikan.

View as Ruudukko Luettelo

16 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu