Philips Heartstart HS1

Helppokäyttöinen, erittäin kätevä Philips Heartstart HS1 puoliautomaattinen AED on maailman ostetuin defibrillaattori. Laitteessa on erillinen informaationäppäin, jota painamalla saadaan elvytystapahtumaa tukevia toimintaohjeita. Tämä ensiluokkainen AED on nyt saatavissa hyvin edulliseen hintaan.

Puhe- ja tekstiohjaus saatavana englanniksi tai ruotsiksi.

* Philips Heartstart HS1 is delivered with English language. Please contact us if you prefer the Swedish version. The product is not available in Finnish

€1.299,00 €1.610,76
Odotettu toimitusaika, 2 kuukautta Edellyttäen, että tuote on varastossa toimittajalla. Teemme parhaamme toimittaaksemme tämän tuotteen mahdollisimman pian. Tilauksen jälkeen pidämme sinut ajan tasalla arvioidusta toimituspäivästä.
Tuotekuvaus

Philips on kehittänyt  Heartstart HS1 AED defibrillaattorin tavallisen, laitekoulutetun tai kouluttamattoman  maallikkokäyttäjän tarpeita silmällä pitäen. Tämä edullinen 'kotidefibrillaattori' on nimittäin hyvin helppo käyttää. Kun laite avataan etukannen vetokahvasta vetämällä, ovat elektrodit välittömästi näkyvillä. Elektrodit asennetaan potilaan rintakehälle ja laite aloittaa potilaan sykeanalyysin. Tässä selkeästi muodoillussa Philipsin mallissa on vihreän virtakytkimen ja punaisen sähköshokinantopainekkeen lisäksi myös sininen infopaineke. Tätä painamalla AED antaa elvytyksen aikana  lisäohjeita, jotka auttavat elvyttäjää antamaan oikearytmistä ja -tehoista puhalluspaineluelvytystä. Mahdollisessa laiteen toimintahäiriössä, infopaineketta painamalla laite ilmoittaa häiriön syystä ja antaa toimintaohjeita häiriön poistamiseksi. Kompakti HS1 AED on kevyt (1,5 KG) ja toimitetaan tukevassa kantolaukussa.

Toimitukseen sisältyy:

 • Philips Heartstart HS1 AED
 • Philips Heartstart HS1 elektrodit aikuiselle
 • Philips Heartstart HS1 paristo
 • Philips Heartstart HS1 kantolaukku
 • Käyttöohjekirja
 • Huoltokirja

 Lisäksi ilmaiseksi mukaan tulee:

 • seinäkaappi
 •  AED-defibrillaattoritarra
 •  Ilmainen paristojen ja elektrodien vaihto, mikäli laitetta on käytetty hätätilanteessa
 •  AED-tarvikepussi (Sis. Kasvomaskin, sakset, partaveitsen, suojakäsineet ja desinfiointipyyhkeen)
 •  AED-huoltokortti
 •  AED-ylläpito-ohjeet
 •  Ilmainen toimitus (UPS)
 •  Tyytyväisyystakuu (rahat takaisin 30 päivää, jos et ole tyytyväinen ostokseesi)

Tuotetakuu:  8 vuotta

Asiantuntijan arvio:

"Erinomainen  AED edulliseen hintaan: Yksinkertainen, kevyt eikä liian suurikokoinen defibrillaattori, joka toimitetaan kätevässä kantolaukussa. Laitteen etukannessa on kolme selkeää painiketta infoa, shokinantoa ja laitteen käynistystä/sulkemista varten. Laitteen ylläpitokustannukset ovat kohtuulliset ja elektrodien ja paristojen vaihto on yksinkertaista. Elektrodit tulee vaihtaa kahden vuoden välein ja paristot puolestaan neljän vuoden välein. Alhaisen IP-luokituksen vuoksi laitetta ei voi suositella käytettäväksi uimahalleissa tai muissa kosteissa ympäristöissä."

Laitteen edut:

+ Käyttäjäystävällinen

+ Infopainike

+ Laitetakuu 8 vuotta

Huomioitavaa:

-  Ei sovellu kosteisiin olosuhteisiin

Field Safety Notice

The Philips HeartStart HS1 (paediatric) pads are part of Philips’ Field Safety Notice. The effectiveness of the gel layer may be reduced. For more information please follow this link.


Erittelyt
Erittelyt
tuotteen nimi Philips Heartstart HS1
SKU M5066A-UK
Valmistaja
Philips
Puoli- tai täysautomaattinen Puoliautomaattinen
Takuu 8 vuotta
Tekniset ominaisuudet Lapsielvytys-sovellus, Sydänmentahdistajan tunnistus
Näyttö Ei saatavilla
Laatumerkit CE, FDA
IP-luokka 21
Kantolaukku Kyllä
Elinikä n. 4 vuotta
Elektrodin käyttöikä n. 2 vuotta
Elvytysohjaus Teksti- ja äänikomennoilla (Standard), Metronomi
Paino 1.5 kgs
User Manual

Click here to see the user manual