Physio-Control Lifepak CR Plus AED Täysautomaatti

Physio-Control Lifepak CR Plus on kompakti, tehokas täysautomaattinen AED, joka saadaan nopeasti toimintakuntoon elvytystilanteessa. Tarvitaan vain muutama valmisteleva toimenpide ja defibrillaattori on valmis antamaan hengenpelastavan sähköshokin, kun sitä tarvitaan. Lifepak CR Plus on turvallinen ja helppokäyttöinen. Se on erityisesti alan ammattilaisten suosiossa, sillä laiteen tuntevat ja sen käyttöön koulutuksen saaneet henkilöt pystyvät todella nopeaan elvytykseen hätätilanteessa.

Varoitettuaan ääniohjauksella elvyttäjää siitä ensin selkeästi etukäteen, laite antaa itsestään elvyttävän sähköshokin potilaalle. Koska käyttäjän ei tarvitse itse päättää milloin painaa shokin antavaa kytkintä, säästyy arvokkaita sekunteja.

Tuotekuvaus

Physio-Control Lifepak CR Plus AED Täysautomaatti on kätevä defibrillaattori, joka on hyvin helppokäyttöinen. Yhdellä napinpainalluksella etukansi avautuu merkiksi sille, että laite on valmis aloittamaan defibrillaation. Esikytketyt elektrodit ovat heti näkyvillä ja niitä suojaava pakkaus on helposti avattavissa siihen kiinnitetyn punaisen vetokahvan avulla. Laitetoimitukseen sisältyy ylimääräinen esikytkettävä varaelektrodipari. Pienestä näyttöikkunasta voidaan helposti kuvanteiden avulla tarkistaa laitteen paristojen tila ja laitteen mahdolliset häiriötilat.
Physio-Control (aiemmin Medtronic) on amerikkalainen valmistaja, joka tunnetaan jo vuosikausia korkealaatuisista lääkintähuoltoon ja ensiapukäyttöön tarkoitetuista laitteistaan. Yrityksen valmistamia defibrillaattoreita käytetään yleisesti ambulansseissa ja sairaaloissa. Eräänä osoituksena alan ammattilaisten osoittamasta arvostuksesta onkin, että Lifepak CR Plus AED:n elektrodeja ei useinkaan poisteta potilaalta, kun hänet elvytyksen jälkeen kytketään ambulanssin omaan hoitolaitteistoon sairaalaan kuljetuksen ajaksi.
Automaattisessa AED:ssa ei ole manuaalista painokytkintä, jolla sähköshokki annetaan. Defibrillaattori analysoi potilaan sydänmen syketilan ja antaa automaattisesti sähköshokin, kun siihen on tarvetta.


Toimitukseen sisältyy

 • Physio-Control Lifepak CR Plus AED Täysautomaatti
 • Kovakantinen suojakotelo kantokahvalla
 • Elektrodit aikuiselle (yksi pari esikytkettynä ja toinen varalla)
 • Ladattavat paristot
 • Suomalainen käyttöopas
 • Harjoitus-dvd

Lisäksi ilmaiseksi mukaan tulee:

 • AED-defibrillaattori tarra
 • Ilmainen paristojen ja elektrodien vaihto, mikäli laitetta on käytetty hätätilanteessa
 • AED-tarvikepussi (Sis. Kasvomaskin, sakset, partaveitsen, suojakäsineet ja desinfiointipyyhkeen)
 • AED-huoltokortti
 • AED ylläpito-ohjeet
 • Ilmainen toimitus (UPS)
 • Tyytyväisyystakuu (rahat takaisin 30 päivää, jos et ole tyytyväinen ostokseesi)

Tuotetakuu:

 • 8 vuotta
 1. Valmiustilan näyttö
 2. IrDA-portti
 3. Virtakytkin
 4. Kansi
 5. Paristotila


Asiantuntijan arvio:

" CR Plus AED Täysautomaattisen defibrillaattorin hyviä puolia ovat sen kompakti koko ja muoto. Laitteessa on kätevä käsikahva, joka helpottaa laitteen kuljettamista.Tämä AED on oikea voimanpesä,  joka pystyy tarvittaessa antamaan jopa 360 J sähköshokin potilaalle.  Suunnittelussa on huomioitu laitteen helppokäyttöisyys ja se onkin suoraviivaisen yksinkertainen ja vaivaton käyttää. Etukansi toimii virtakytkimenä. Jos etukansi suljetaan kesken käytön AED:n toiminta pysähtyy. Kansi täytyy avata uudelleen, jotta laite jatkaa siitä, mihin se jäi ennen sulkemista."

Laitteeen etuja

+ Hyvin helppokäyttöinen
+ Toimintavarma
+ Varaelektrodit
+ Nopeakäyttöinen

Huomioitavaa:

-  AED:n toiminta pysähtyy,  jos etukansi suljetaan

Erittelyt
Erittelyt
tuotteen nimi Physio-Control Lifepak CR Plus AED Täysautomaatti
SKU 80403-000026
Valmistaja
Physio Control
Puoli- tai täysautomaattinen Täysautomaattinen
Takuu 8 vuotta
Tekniset ominaisuudet 200 J elvytysshokki, Lapsielvytys-sovellus, Matala asystolinen raja, Sydänmentahdistajan tunnistus
Näyttö Ei saatavilla
Laatumerkit CE, FDA
IP-luokka x4
Kantolaukku Kyllä
Elinikä n. 2 vuotta
Elektrodin käyttöikä n. 2 vuotta
Elvytysohjaus Teksti- ja äänikomennoilla (Standard)
Paino 1.000000