Ostoskori
€0,00

Physio-Control Lifepak CR Plus AED

SKU
80403-000027

Physio-Control Lifepak CR Plus on kompakti, tehokas puoliautomaattinen AED, joka saadaan nopeasti toimintakuntoon elvytystilanteessa. Tarvitaan vain muutama valmisteleva toimenpide ja defibrillaattori on valmis antamaan hengenpelastavan kontrolloidun sähköiskun, kun sitä tarvitaan. Lifepak CR Plus on turvallinen ja helppokäyttöinen. Se on erityisesti alan ammattilaisten suosiossa, sillä laiteen tuntevat ja sen käyttöön koulutuksen saaneet henkilöt pystyvät todella nopeaan elvytykseen hätätilanteessa. Analysoituaan potilaan syketilan, laite kehoittaa antamaan manuaalisesti elvyttävän sähköshokin potilaalle, jos siihen on aihetta.

Physio-Control Lifepak CR Plus AED  on kätevä puoliautomaattinen defibrillaattori, joka on hyvin helppokäyttöinen. Yhdellä napinpainalluksella avautuu etukansi merkiksi sille, että laite on valmis aloittamaan defibrillaation. Esikytketyt elektrodit ovat heti näkyvillä ja niitä suojaava pakkaus on helposti avattavissa siihen kiinnitetyn punaisen vetokahvan avulla. Laitetoimitukseen sisältyy ylimääräinen esikytkettävä varaelektrodipari. Pienestä näyttöikkunasta voidaan helposti kuvanteiden avulla tarkistaa laitteen paristojen tila ja laitteen mahdolliset häiriötilat.
Physio-Control (aiemmin Medtronic) on amerikkalainen valmistaja, joka tunnetaan jo vuosikausia korkealaatuisista lääkintähuoltoon ja ensiapukäyttöön tarkoitetuista laitteistaan. Yrityksen valmistamia defibrillaattoreita käytetään yleisesti ambulansseissa ja sairaaloissa. Eräänä osoituksena alan ammattilaisten osoittamasta arvostuksesta onkin, että Lifepak CR Plus AED:n elektrodeja ei useinkaan poisteta potilaalta, kun hänet elvytyksen jälkeen kytketään ambulanssin omaan hoitolaitteistoon sairaalaan kuljetuksen ajaksi.
Puoliautomaattisessa AED:ssa on manuaalinen paineke, jolla sähköshokki annetaan. Defibrillaattori analysoi potilaan sydänmen syketilan ja kehottaa antamaan manuaalisesti sähköshokin, kun siihen on tarvetta.


Toimitukseen sisältyy:
• Physio-Control Lifepak CR Plus AED
• Kovakantinen suojakotelo kantokahvalla
• Elektrodit aikuiselle (yksi pari esikytkettynä ja toinen varalla)
• Ladattavat paristot
• Suomalainen käyttöopas
• Harjoitus-dvd


Lisäksi ilmaiseksi mukaan tulee:
• AED-defibrillaattori tarra
• Ilmainen paristojen ja elektrodien vaihto, mikäli laitetta käytetään tositilanteessa
• AED-tarvikepussi (Sis. Kasvomaskin, sakset, partaveitsen, suojakäsineet ja desinfiontipyyhkeen)
• AED-huoltokortti
• AED-ylläpito-ohjeet
• Ilmainen toimitus (UPS)
• Tyytyväisyystakuu (rahat takaisin 30 päivää, jos et ole tyytyväinen ostokseesi)

Tuotetakuu:
• 8 vuotta

  1. Valmiustilan näyttö
  2. IrDA-portti
  3. Virtakytkin
  4. Kansi
  5. Paristotila


Asiantuntijan arvio:

" CR Plus AED defibrillaattorin hyviä puolia ovat sen kompakti koko ja muoto. Laitteessa on kätevä käsikahva, joka helpottaa laitteen kuljettamista.Tämä AED on oikea voimanpesä,  joka pystyy tarvittaessa antamaan jopa 360 J sähköshokin potilaalle.  Suunnittelussa on huomioitu laitteen helppokäyttöisyys ja se onkin suoraviivaisen yksinkertainen ja vaivaton käyttää. Etukansi toimii virtakytkimenä. Jos etukansi suljetaan kesken käytön AED:n toiminta pysähtyy. Kansi täytyy avata uudelleen, jotta laite jatkaa siitä, mihin se jäi ennen sulkemista."

Laitteeen etuja

+ Helppokäyttöinen

+ Vähän toimintahäiriöitä

+ Varaelektrodit

+ Nopeakäyttöinen

Huomioitavaa:

-  AED:n toiminta pysähtyy,  jos etukansi suljetaan

Erittelyt
Product Name Physio-Control Lifepak CR Plus AED
SKU 80403-000027
Valmistaja Physio Control
Takuu 8
Koko 11 x 20 x 24cm
Tekniset ominaisuudet 200 J elvytysshokki, Lapsielvytys-sovellus, Elektrodien itsetestaus, Sydänmentahdistajan tunnistus
Laatumerkit CE, FDA
IP-luokka x4
Kantolaukku Kyllä
Lifespan of battery ca. 2 years
Lifespan of electrode pad ca. 2 years
Elvytysohjaus Teksti- ja äänikomennoilla (Standard)
Paino 1.000000
Löydät tuotteidemme käyttöohjeet osoitteesta CPRmanual.com.