Primedic Heartsave AED

SKU
97370
Puoliautomaattinen Primedic HeartSave AED käynnistyy välittömästi, kun laitteen etukansi avataan. Yhdellä napin painamisella käyttäjä valitsee nopeasti tilanteesta riippuen aikuis- tai lapsielvytyksen. Elektrodeja ei tarvitse erikseen vaihtaa, joten arvokasta elvytysaikaa säästyy. Heartsave AED on erityisen kätevä alueilla tai paikoissa, joissa puhutaan useita eri kieliä. Voit käyttötilanteessa valita puheohjauksen neljästä esiohjelmoidusta kielestä, esimerkiksi suomi, ruotsi, englanti ja saksa.

Primedic HeartSave AED defibrillaattori on monipuolisempi versio edullisemmasta Primedica HeartSave PAD -mallista. HeartSave AED:n puhe– ja laiteohjauksen voi nimittäin samanaikaisesti esiohjelmoida neljällä eri kielellä, jotka ovat siten valinnaisesti valittavissa käyttötilanteessa. PAD-mallissa tätä toimintoa ei ole. Paristojen käyttöikä on Primedic HeartSave AED defibrillaattorissa 6 vuotta, siis 3 vuotta pidempi kuin PAD-mallissa.
Kaikissa Primedic AED-malleissa on kätevä lapsipainike, mikä tekee erilliset lapsielektrodit tarpeettomiksi. Lapsipainiketta painamalla laite antaa elvytystilanteen niin vaatiessa normaalia alhaisemman sähköshokin, joka soveltuu lapsen (< 25 kg) elvytykseen. Tämän lisäksi HeartSave AED on varustettu CompactFlash muistikortilla, johon potilaalta elvytyksen aikana kerätyt elvytystiedot (esim. EKG) ja elvytystapahtuman äänitys voidaan tallentaa. Tietojenkäsittelyyn vaadittava ohjelmisto sisältyy toimitukseen.

Toimitukseen sisältyy:

 • Primedic HeartSave AED
 • Primedic HeartSave paristo (6 vuotta)
 • Primedic HeartSave elektrodit
 • Datakortti ja laiteohjelmisto
 • Suomenkielinen käyttö-opas

Lisäksi ilmaiseksi mukaan tulee:

 • AED-defibrillaattoritarra
 • Ilmainen elektrodien ja paristojen vaihto, jos laitetta on käytetty hätätilanteessa
 • AED-tarvikepussi (Sis. kasvomaskin, sakset, partaveitsen, suojakäsineet ja desinfiointipyyhkeen)
 • AED-huoltokortti
 • AED:n ylläpito-ohjeet
 • Toimitus UPS:n välityksellä
 • Tyytyväisyystakuu, jos et ole tyytyväinen tuotteeseen = rahat takaisin (30 päivää )

Takuu:

 • 5 vuotta

Asiantuntijan arvio:

"Primedic HeartSave AED on melko vähän ostettu defibrillattori valikoimassamme. Tähän lienee syynä sen suhteellisen korkea hinta verrattuna muiden valmistajien vastaviin laitteisiin. Viime vuosina mallia on edelleen kehitelty ja siitä on tullut markkinoille entistä nopeampi versio. Edelleen laitteen kielivalikoima on kasvanut kolmesta peräti neljään valinnaiseen kieleen ja lapsielvytystä varten laitteeseen on lisätty erityinen lapsipainike."

Laiteen edut:

+ Monikielinen (4 valinnaista kieltä!)

+ Vesi- ja pölytiivis

+ Lapsipainike lapsielvytystä varten

Huomioitavaa:

- Hinta

- Toimitetaan ilman kantolaukkua

Erittelyt
Product Name Primedic Heartsave AED
SKU 97370
Valmistaja Primedic
Puoli- tai täysautomaattinen Puoliautomaattinen
Takuu 10
Tekniset ominaisuudet Lapsielvytys-sovellus, Äänitallennus käytön aikana, Laitteen päivitys mahdollista, Käyttäjä voi purkaa PPE -tiedot
Näyttö Ei saatavilla
Laatumerkit CE, TüV
IP-luokka 55
Kantolaukku Ei
Lifespan of battery ca. 6 years
Lifespan of electrode pad ca. 3 years
Elvytysohjaus Teksti- ja äänikomennoilla (Standard), Metronomi
Paino 1.000000
Löydät tuotteidemme käyttöohjeet osoitteesta CPRmanual.com.