Primedic Heartsave PAD Defibrillaattori

Primedic HeartSave PAD defibrillaattorilla on erinomaisia ominaisuksia, kuten esimerkiksi kätevä lapsipainike, jota painamalla AED on heti valmis lapsielvytykseen. Tämä Metraxin valmistama Primedicin perusmalli on taattua saksalaista laatua. Helppokäyttöinen AED sopii erinomaisesti ulkokäyttöön, sillä laite on hyvin suojattu kosteudelta ja pölyltä.
Tuotekuvaus

Primedic HeartSave PAD on saksalaisen valmistajan tukevatekoinen AED, jota on hyvin helppo käyttää. Defibrillaattorin etukannesta on yhdellä silmäyksellä nähtävissä kaikki tarpeellinen tieto, mikä sen käyttöon tarvitaan. Iso shokkipainike ilmoittaa selkeästi milloin sitä tulee tarpeen niin vaatiessa painaa. Lisäksi laitteessa on sisäänrakennettu metronomi ja etukannen kuvissa opastava led-valaistus, joka yhdessä puheohjauksen kanssa näyttää ja kertoo käyttäjälle miten elvytyksen tulee edetä.

Primedic HeartSave Pad muistutaa paljon saman valmistajan toista mallia HeartSave AED:ta, mutta on jonkin verran edullisempi. Tämä johtuu muutamasta huomionarvoisesta erosta näiden mallien välillä: Primedic HeartSave Padin paristojen käyttöikä on 3 vuotta, kun taas HeartSave AED:lla paristojen käyttöikä on 6 vuotta. Lisäksi HeartSave AED:n puheohjauksen kieli voidaan helposti vaihtaa toiseksi laitteen käytön yhteydessä. Tätä mahdollisuutta ei PAD-mallissa ole.

Kaikissa Primedic AED-malleissa on kätevä lapsipainike, mikä tekee erilliset lapsielektrodit tarpeettomiksi. Lapsipainiketta painamalla laite antaa elvytystilanteen niin vaatiessa normaalia alhaisemman sähköshokin, joka soveltuu lapsen (< 25 kg) elvytykseen.


Lähetykseen sisältyy:

 • Primedic HeartSave PAD
 • Primedic HeartSave paristo (kayttoika 3 vuotta)
 • Primedic HeartSave elektrodit
 • Datakortti ja laiteohjelmisto
 • Suomenkielinen käyttö-opas

Lisäksi ilmaiseksi mukaan tulee:

 • AED-defibrillaattoritarra
 • Ilmainen elektrodien ja paristojen vaihto, jos laitetta käytetään hätätilanteessa
 • AED-tarvikepussi (Sis. kasvomaskin, sakset, partaveitsen, suojakäsineet ja desinfiointipyyhkeen)
 • AED-huoltokortti
 • AED:n ylläpito-ohjeet
 • Toimitus UPS:n välityksellä
 • Tyytyväisyystakuu, jos et ole tyytyväinen tuotteeseen = rahat takaisin (30 päivää)

Takuu:

 • 5 vuotta

Asiantuntijan arvio:

"Primedic Heartsave PAD on vankkarakenteinen ja hyvin käyttäjäystävällinen  defibrillaattori. Silti se on melko vähän ostettu AED valikoimassamme.  Tähän lienee syynä sen suhteellisen korkea hinta verrattuna muiden valmistajien  vastaviin laitteisiin.  Laitteen vakiovarusteena on CompactFlash muistikortti, jonka avulla mm. lapsielvytyksen  toimintaparametrit voidaan rekisteröidä. Laitteen rasitteena ovat sen korkeat ylläpitokustannukset ja suhteellisen korkea ohjehinta."

Laitteen edut

+ Safecard (muistikortti) sisältyy toimitukseen 

+ Vesi- ja pölytiivis

+ Lapsipainike lapsielvytystä varten

Huomioitavaa

-  Korkeat ylläpitokustannukset

-  Pariston käyttöikä vain 3 vuotta

Erittelyt
Erittelyt
Product Name Primedic Heartsave PAD Defibrillaattori
SKU 97440
Valmistaja Primedic
Puoli- tai täysautomaattinen Puoliautomaattinen
Takuu 6
Tekniset ominaisuudet Lapsielvytys-sovellus, Äänitallennus käytön aikana, Laitteen päivitys mahdollista, Käyttäjä voi purkaa PPE -tiedot
Näyttö Ei saatavilla
Laatumerkit CE, TüV
IP-luokka 55
Kantolaukku Ei
Lifespan of battery ca. 3 years
Lifespan of electrode pad ca. 3 years
Paino 1.000000
Maintenance plan