Ambu Junior

SKU
A282010000
€479,00 €593,96

Uusi Ambu Junior elvytysnukke esittää kolme vuotiasta lasta ja on siten suunniteltu lapsielvytyksen koulutukseen. Tämä kokovartalonukke soveltuu vesitiiviin rakenteensa vuoksi erityisesti lasten hukkumistapausten realistiseen harjoitteluun.

Ambu Junior on kehitelty lapsielvytyksen perustekniikan koulutustarpeisiin. Elvytysnukke esittää kolme vuotiasta lasta ja on vesitiiviin rakenteensa vuoksi erityisen sovelias hukkumistilanteiden harjoittelua varten.

Koulutusnukke on tarkoitettu realistisen elvytyksen ja peruselintoimintojen ylläpidon monipuolista harjoittelua varten. Nuken hengitystoiminto on mahdollista vasta, kun hengitystie on nuken leukaa nostamalla oikeaoppisesti avattu. Tällöin erityinen yksisuuntainen ilmaventtiili avautuu ja sisäänpuhallettu ilma nostaa realistisesti nuken rintakehää. Jos nuken päätä ja niskaa ei ole oikein taivutettu, pysyy venttiili ja ilmatie suljettuna, eikä puhallusilma pääse nuken suuonteloa pidemmälle.

Tämä yksinkertainen, taloudellinen ja aidon realistinen elvytysnukke ansaitsee oman paikkansa elvytysnukkejen joukossa peruselvytystekniikoita harjoiteltaessa ensiapu- ja elvytyskurssien aikana.

Tämä lapsielvytysnukke on heti saatavilla ja toimitetaan seuraavin lisävarustein:

  • 5 suu- ja nenävaihto-osaa
  • 5 kiinnitysrengasta ilmatietä varten
  • 25 vaihdettavaa ilmatietä
  • Kantokassi
Erittelyt
Product Name Ambu Junior
SKU A282010000
Valmistaja Ambu
Elvytysnukketyyppi Child
Yhdistettävyys Ei yhtään
Toimintaohjeet Peruselvytys (leuan kohotus, puhallus, painelu)
Paino 4.000000
Takuu 2
Löydät tuotteidemme käyttöohjeet osoitteesta CPRmanual.com.