Brayden Baby Pro

UUTUUS: Brayden Baby Pro, edistynyt vauvaelvytysnukke Braydeniltä. Visuaalinen, monipuolinen ja todentuntuinen.

€1.139,00 €1.412,36
Varastossa, saatavilla heti
Tuotekuvaus

Brayden Baby Pro: todentuntuinen vauvanukke reaaliaikaisella elvytyspalautteella 

Braydenin uusi Baby Pro on edistyksellinen vauvaelvytysnukke, joka antaa reaaliaikaista elvytyspalautetta ilmaisen mobiilisovelluksen kautta. Ulkonäöltään Baby Pro on erittäin todenmukainen. Nuken pään muotoilu, asento ja liikerata ovat luonnolliset.  

Reaaliaikainen elvytyspalaute näkyy ja kuuluu  

Elvytysharjoituksen aikana Baby Pro antaa palautetta valo- ja äänimerkkien avulla; esim. keuhkojen valaistus syttyy oikeaoppisen puhalluselvytyksen onnistumisen merkiksi.  Visuaalisen palautteen saaminen antaa opiskelijalle luottamusta omiin elvytystaitoihin. Elvytyspalaute voidaan tarvittaessa myös kytkeä pois päältä, esimerkiksi elvytyskokeen ajaksi.  

Monipuolinen Brayden Online -mobiilisovellus 

Baby Pro -nukke voidaan helposti yhdistää englanninkieliseen Brayden Online -mobiilisovellukseen. Sovellus mittaa elvytyksen tasoa harjoituksen aikana ja antaa objektiivista palautetta, mikä parantaa elvytyskoulutuksen tasoa sekä opiskelijoiden taitoja. Elvytysharjoituksen tulokset ovat selkeästi luettavissa, minkä ansiosta kouluttaja näkee yhdellä silmäyksellä, mitä opiskelija jo osaa ja missä on vielä parantamisen varaa. Jos Brayden Online -sovellukseen yhdistetty mobiililaite sijoitetaan opiskelijan viereen, omaa edistymistä mm. oikean puhallus- ja painelusyvyyden sekä peukalon/sormien asennon suhteen voi seurata reaaliajassa.  

Huom. Sovellus on toistaikseksi saatavana vain Apple App -storesta ja on yhteensopiva vain Apple -laitteisiin.  

Harjoittele nykyaikaisen PPE -ohjeistuksen mukaan 

Baby Pro on varustettu myös olkavarren pulssitoiminnolla. Valitusta harjoitusskenaariosta riippuen (joko Amerikan Sydänjärjestö AHA:n tai Europaan Elvytysneuvosto ERC:n ohjeistuksen mukainen) toiminto voidaan kytkeä päälle ja pois päältä.  

Brayden Baby Pro mahdollistaa laadukkaan elvytyskoulutuksen. Todenmukainen anatomia ja selkeä, reaaliaikainen elvytyspalautejärjestelmä tekevät tästä vauvanukesta ainutlaatuisen – Brayden Baby Pro on varma valinta laadukkaaseen elvytysharjoitteluun! 


Erittelyt
Erittelyt
tuotteen nimi Brayden Baby Pro
SKU IM17-P
Valmistaja
Brayden
Elvytysnukketyyppi Vauva
Toimintaohjeet Peruselvytys (leuan kohotus, puhallus, painelu)
Paino 1 kgs
Takuu 2 vuotta
User Manual

Click here to see the user manual