Brayden Baby

SKU
IM-17
€929,00 €1151,96

Ominaisuudet:

  • Reaaliaikainen palaute
  • Realistiset piirteet
  • Erittäin käyttäjäystävällinen
  • Ainutlaatuinen elvytystilanteen visualisointi
  • Loistava hinta/laatu suhde

Realistinen Baby Brayden vauvaelvytysnukke.


Uudella Brayden Baby CPR nukella lasten elvytysharjoittelu on entistä todenmukaisempaa. Oikean kokoisen ja muotoisen kallon vuoksi nukke lepää realistisessa asennossa. Nenä ja suu ovat yhdistetty ja kallo liikkuu oikean tavoin. Ilmatie aukeaa ainoastaan kun kallo on oikeassa asennossa.

Reaaliaikainen näkyvä palaute.

Kuten kaikkien Brayden elvytysnukkien kanssa myös Brayden Baby on suunniteltu vahvistamaan opetuskokemusta reaaliaikaisen näkyvän palautteen avulla. Elvytyksen tehokkuus ilmenee selkeästi punaisena hohtavien led valojen avulla jotka simuloivat verenkiertoa.

Brayden Baby, innovatiivinen ja tehokas.

Jos painelu elvytys tehdään oikein nuken kallossa oleva led valo ilmoittaa siitä. Jos valo ei syty niin oppilas tietää että hänen tekniikkansa vaatii vielä hiomista. Kun puhallus elvytys tehdään oikein niin keuhkoissa oleva valo ilmoittaa siitä tasaisella vilkkumisella. Näillä reaaliaikaisilla palautemekanismeilla oppilas voi itse nähdä mitkä osat elvytyksestä tarvitsevat lisähuomiota. Lyhyesti Baby Brayden on käytännöllinen, käyttäjäystävällinen, todenmukainen ja innovatiivinen jokaisella osa-alueella.

Erittelyt
Product Name Brayden Baby
SKU IM-17
Valmistaja Brayden
Elvytysnukketyyppi Vauva
Yhdistettävyys Ei yhtään
Paino 4.000000
Takuu 2
Löydät tuotteidemme käyttöohjeet osoitteesta CPRmanual.com.