Brayden Baby

Ominaisuudet:

  • Reaaliaikainen palaute
  • Realistiset piirteet
  • Erittäin käyttäjäystävällinen
  • Ainutlaatuinen elvytystilanteen visualisointi
  • Loistava hinta/laatu suhde
€929,00 €1.151,96
Nopea toimitus, 2-4 viikkoa Edellyttäen, että tuote on varastossa toimittajalla. Teemme parhaamme toimittaaksemme tämän tuotteen mahdollisimman pian. Tilauksen jälkeen pidämme sinut ajan tasalla arvioidusta toimituspäivästä.
Tuotekuvaus

Realistinen Baby Brayden vauvaelvytysnukke.


Uudella Brayden Baby CPR nukella lasten elvytysharjoittelu on entistä todenmukaisempaa. Oikean kokoisen ja muotoisen kallon vuoksi nukke lepää realistisessa asennossa. Nenä ja suu ovat yhdistetty ja kallo liikkuu oikean tavoin. Ilmatie aukeaa ainoastaan kun kallo on oikeassa asennossa.

Reaaliaikainen näkyvä palaute.

Kuten kaikkien Brayden elvytysnukkien kanssa myös Brayden Baby on suunniteltu vahvistamaan opetuskokemusta reaaliaikaisen näkyvän palautteen avulla. Elvytyksen tehokkuus ilmenee selkeästi punaisena hohtavien led valojen avulla jotka simuloivat verenkiertoa.

Brayden Baby, innovatiivinen ja tehokas.

Jos painelu elvytys tehdään oikein nuken kallossa oleva led valo ilmoittaa siitä. Jos valo ei syty niin oppilas tietää että hänen tekniikkansa vaatii vielä hiomista. Kun puhallus elvytys tehdään oikein niin keuhkoissa oleva valo ilmoittaa siitä tasaisella vilkkumisella. Näillä reaaliaikaisilla palautemekanismeilla oppilas voi itse nähdä mitkä osat elvytyksestä tarvitsevat lisähuomiota. Lyhyesti Baby Brayden on käytännöllinen, käyttäjäystävällinen, todenmukainen ja innovatiivinen jokaisella osa-alueella.


Erittelyt
Erittelyt
tuotteen nimi Brayden Baby
SKU IM-17
Valmistaja
Brayden
Elvytysnukketyyppi Vauva
Yhdistettävyys Ei yhtään
Paino 4 kgs
Takuu 2 vuotta
User Manual

Click here to see the user manual