Ambu

AMBU on laadukas ensiaputarvikkeiden valmistaja, jolla on monipuolinen valikoima eri koulutustarkoituksiin soveltuvia nykyaikaisia elvytysnukkeja.

AMBU Man I on aikuista esittävä elvytysnukke, jolla voidaan harjoitella kaikkia olennaisimpia nykyaikaisia elvytystekniikoita. AMBU Man I –nukessa on patentoitu hyvän harjoitteluhygienian takaava sovellus: Jokainen koulutukseen osallistuva saa nuken elvytysharjoittelua varten oman kasvomaskin ja ilmapussin. AMBU Man I -mallit on varustettu mekaanisella kontrolliyksiköllä, jonka avulla kurssilaiset voivat seurata antamansa elvytysen tehokkuutta ja optimoida painelu-puhallustekniikkaansa voimakkuutta ja tempoa.

AMBU Man W elvytysnukella on samat ominaisuudet kuin AMBU Man I -nukella, mutta sen lisäksi se on varustettu langattomalla Wireless-liitännällä. AMBU Man W nuken elvytystä voidaankin monitoroida ja analysoida realistisesti tietokoneelta käsin ilman häiritseviä kaapeleita.

Aikuista esittävien elvytysnukkejen lisäksi AMBU:lla on valikoimassaan myös vauva –ja lapsielvytyskoulutukseen tarkoitetut AMBU Baby ja AMBU Kind elvytysnuket. Näiden nukkejen avulla on mahdollista realistisella tavalla harjoitella erityisesti vauvalle ja lapselle sovellettavia elvytystekniikoita, mm. hengitysteissä olevan vierasesineen poistoa ennen painelupuhalluselvytyksen aloittamista.

View as Ruudukko Luettelo

11 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu