Puoliautomaattinen DefiSign Pocket Plus AED

Puoliautomaattinen DefiSign Pocket Plus AED on kompakti AED-laite monilla toiminnoilla. AED-laitteen pieni koko helpottaa sen kuljettamista toimitukseen sisältyvässä laukussa. AED-laite sopii sekä kokemattomille että kokeneille käyttäjille. Näin ollen AED-laitetta voidaan käyttää monissa erilaisissa tilanteissa, kuten urheiluseuroissa, festivaaleilla, ambulanssikuljetuksissa ja AED-laitteena pelastustyöntekijöiden varusteissa. LCD-näytön valo säätyy automaattisesti ympäristön mukaan. LCD-näyttö tarjoaa visuaalisia ohjeita, jotka ohjaavat käyttäjää elvytysprosessin aikana. Valinnainen EKG-näyttö tekee AED-laitteesta täydellisen ammattipelastajille. EKG-näyttö antaa enemmän tietoa sydämen rytmistä elvytysprosessin aikana ja sen jälkeen. 

 • Valmistaja: Schiller    
 • Puoliautomaattinen 

✔️Lapsipainike ✔️Kompakti ✔️EKG-näyttövaihtoehto ✔️Laukku sisältyy toimitukseen ✔️Visuaalinen ohjaus suurella LCD-näytöllä

Puoliautomaattinen DefiSign Pocket Plus AED on saatavana myös täysautomaattisena versiona 

€2.149,00 €2.664,76
Varastossa, saatavilla heti
Suositellut yhdistelmät
Puoliautomaattinen DefiSign Pocket Plus AED

Pocket Plus

€2.149,00 €2.664,76
€2.664,76 €2.149,00 €2.664,76
EKG-näyttövaihtoehto

EKG-näyttövaihtoehto

Special Price €100,00 €124,00 Regular Price €124,00
€124,00 €100,00 €124,00
€ 0 € 0 € 0 You will save: € 0
Tuotekuvaus

Puoliautomaattinen DefiSign Pocket Plus AED 

Puoliautomaattisen DefiSign Pocket Plus AED -laitteen pieni koko ei huononna laitteen toimivuutta. AED-laitteessa on uusinta tekniikkaa, ja sitä voi käyttää kuka tahansa. AED-laite lataa järjestelmällisesti iskun antamiseen tarvittavan energian, jotta isku voidaan antaa mahdollisimman nopeasti kriittisessä tilanteessa. Defibrillaattorin pienen koon ansiosta sitä on helppo kuljettaa mukana toimitukseen sisältyvässä yhteensopivassa kantolaukussa ja säilyttää ahtaissa tiloissa. LCD-näytöllä olevat kuvat auttavat käyttäjää oikean elvytystekniikan käytössä. Lisäksi AED-laitteessa on laitteen itse automaattisesti suorittama testi, joka varmistaa, että laite pysyy luotettavana ja tarjoaa aina parhaan suorituskyvyn.

Kenelle DefiSign Pocket Plus sopii?  

Kokematon käyttäjä:  

AED-laite on riittävän kompakti ja kevyt, joten se mahtuu helposti reppuun. Näin ollen voit ottaa sen aina mukaasi aktiviteetteihin, joissa AED-laitetta ei ole, kuten vaellukselle, pyöräilyyn tai purjehdukselle. Kokemattomalle käyttäjälle on erittäin tärkeää, että ohjauspaneeli ei ole liian monimutkainen ja että on heti selvää, miten hän voi käyttää AED-laitetta. ON-painike, LCD-näyttö ja iskupainike on numeroitu. Tämä näyttää kokemattomalle käyttäjälle, mitkä vaiheet käydä läpi ennen AED-laitteen päälle kytkemistä.. Lisäksi elektrodit on esikytketty. Lisäksi AED-laitteessa on myös lapsipainike, joka muuntaa painamisen jälkeen AED-laitteen automaattisesti lapsitilaan. Tähän ei tarvita ylimääräisiä lapsille tarkoitettuja elektrodeja. Tämä poistaa mahdollisimman monta toimintoa ja antaa elvyttäjälle mahdollisuuden keskittyä täysin oikean elvytystekniikan käyttöön. AED-laite tarjoaa elvytyksen aikana seuraavaa lisätukea: 

 • Äänituki (vaiheittainen)  
 • Visuaalinen tuki (LCD-näytöllä olevat kuvat)  
 • Metronomi, joka ilmaisee rintakehän painallusten nopeuden. 

LCD-näyttö 

Valinnainen EKG-näyttö tekee AED-laitteesta täydellisen käyttökelpoisen ammattiympäristössä. Näyttö tallentaa toimenpidetiedot, jolloin lääkärit ja pelastustyöntekijät saavat paremman kuvan potilaan tilasta. Tämä sisältää tiedot EKG-käyrästä, impedanssikäyrästä ja tapahtumista. USB- ja Bluetooth-toimintojen avulla tallennettuja tiedostoja voi tarkastella helposti. 

Kokenut käyttäjä: 

Suuren värillisen LCD-näytön, AED-laitteen pienen koon ja EKG-vaihtoehdon ainutlaatuinen yhdistelmä tekee AED-laitteesta erittäin sopivan ammattikäyttöön. AED-laitteen koko tekee siitä täydellisen käytettäväksi pelastuspalveluissa matkalla potilaan luokse. Lisäksi AED-laite sopii erinomaisesti myös yleislääkäreille ja terveydenhuoltolaitoksiin, joissa tarvitaan usein ammattimaista AED-laitetta, jossa on enemmän toimintoja. AED-laitteella on erittäin lyhyt latausaika. Tämä tarkoittaa, että isku voidaan aina antaa 16 sekunnin kuluttua. Tämä mahdollistaa mahdollisimman nopean toimenpiteen suorittamisen. Lisäksi EKG-näyttö antaa enemmän tietoa sydämen rytmistä. Tätä voidaan seurata käyttöönoton aikana ja tarkastella myöhemmin tallennuksen avulla. Ammattitaitoinen hoitaja voi käyttää myös ladattavaa akkua. Tämä varmistaa, että sinun on vaihdettava akkua harvemmin, vaikka kytkisit AED-laitteen usein päälle ja pois päältä.  

EKG-näyttö   

Valinnainen EKG-näyttö tekee AED-laitteesta täydellisen käyttökelpoisen ammattiympäristössä. Näyttö tallentaa toimenpidetiedot, jolloin lääkärit ja pelastustyöntekijät saavat paremman kuvan potilaan tilasta. Tämä sisältää tiedot EKG-käyrästä, impedanssikäyrästä ja tapahtumista. USB- ja Bluetooth-toimintojen avulla tallennettuja tiedostoja voi tarkastella helposti. 

Lapsipainike  

Soveltuu kaikenikäisille potilaille. AED-laitteessa on lapsipainike, jonka avulla voit muuntaa asetukset helposti lapsitilaan. Tähän ei tarvita ylimääräisiä elektrodeja.

Akut  

DefiSign Pocket Plus AED -laitteen tilaukseen sisältyy 2 akkua. AED-laitteessa on myös sisäinen akku, joka on vaihdettava noin 6 vuoden kuluttua. Ulkoisten akkujen säilyvyysaika riippuu seuraavista tilanteista:  

 • Laitteen viikoittain itse suorittama testi: 1 vuosi ja 6 kuukautta  
 • Laitteen kuukausittian itse suorittama testi: 2 vuotta ja 6 kuukautta 

Laitteen itse suorittama testi 

AED-laite suorittaa säännöllisesti itse testejä oikean toiminnan varmistamiseksi. Tila ilmaistaan vilkkuvalla ON/OFF-painikkeella. 

Toimituksen sisältö:  

 • 1 x täysautomaattinen DefiSign Pocket Plus AED 
 • 1 x DefiSign Pocket Plus -laukku  
 • 2 x akku    
 • 1 x elektrodit (esikytketyt)  
 • 1 x käyttöopas 

Ominaisuudet 

 • IP 44 (pölynkestävä ja roiskesuojattu)  
 • Isku: jopa 200 joulea (Multipulse Biowave -isku)  
 • Tiedonsiirto: USB tai Bluetooth  
 • Laatumerkki: CG  
 • Laitteen itse automaattisesti suorittama testi  
 • LCD-värinäyttö (automaattinen valonsäätö)  
 • Metronomi (HLW)  

Mitat ja paino  

Mitat: 150 x 143 x 46 mm  
Paino: 870 g  

Takuu

15 kuukauden tehdastakuu, hopea-, kulta- tai pronssihuoltosopimuksen solmimisen yhteydessä takuu pitenee 10 vuoteen.


Erittelyt
Erittelyt
tuotteen nimi Puoliautomaattinen DefiSign Pocket Plus AED
SKU DS-70s
Valmistaja
Schiller
Puoli- tai täysautomaattinen Puoliautomaattinen
Tuotteen mitat 150 x 143 x 46 mm
Tekniset ominaisuudet 200 J elvytysshokki, Lapsielvytys-sovellus, Kantolaukku, EKG-näyttö
Näyttö Värinäyttö
Laatumerkit CE
IP-luokka 44
Kantolaukku Kyllä
Elinikä n. 2 vuotta
Elektrodin käyttöikä n. 2,5 vuotta
Elvytysohjaus Metronomi
Paino 0.9 kgs
User Manual

Click here to see the user manual