Täysautomaattinen DefiSign Pocket Plus AED

Puoliautomaattinen DefiSign Pocket Plus AED on kompakti AED-laite monilla toiminnoilla. AED-laitteen pieni koko helpottaa sen kuljettamista toimitukseen sisältyvässä laukussa. AED-laite sopii sekä kokemattomille että kokeneille käyttäjille. Näin ollen AED-laitetta voidaan käyttää monissa erilaisissa tilanteissa, kuten urheiluseuroissa, festivaaleilla, ambulanssikuljetuksissa ja AED-laitteena pelastustyöntekijöiden varusteissa. LCD-näytön valo säätyy automaattisesti ympäristön mukaan. LCD-näyttö tarjoaa visuaalisia ohjeita, jotka ohjaavat käyttäjää elvytysprosessin aikana. Valinnainen EKG-näyttö tekee AED-laitteesta täydellisen ammattipelastajille. EKG-näyttö antaa enemmän tietoa sydämen rytmistä elvytysprosessin aikana ja sen jälkeen. 

 • Valmistaja: Schiller   
 • Täysautomaattinen 
 • Lapsipainike  Kompakti  EKG-näyttövaihtoehto  Laukku sisältyy toimitukseen  Visuaalinen ohjaus suurella LCD-näytöllä

Täysautomaattinen DefiSign Pocket Plus AED on saatavana myös puoliautomaattisena versiona. 

 

 

€2.149,00 €2.664,76
Varastossa, saatavilla heti
Suositellut yhdistelmät
Täysautomaattinen DefiSign Pocket Plus AED

Pocket Plus

€2.149,00 €2.664,76
€2.664,76 €2.149,00 €2.664,76
EKG-näyttövaihtoehto

EKG-näyttövaihtoehto

Special Price €100,00 €124,00 Regular Price €124,00
€124,00 €100,00 €124,00
€ 0 € 0 € 0 You will save: € 0
Tuotekuvaus

Täysautomaattinen DefiSign Pocket Plus AED 

Täysautomaattisen DefiSign Pocket Plus AED -laitteen pieni koko ei huononna laitteen toimivuutta. AED-laitteessa on uusinta tekniikkaa, ja sitä voi käyttää kuka tahansa. AED-laite on aina käyttövalmis, koska se lataa järjestelmällisesti iskun antamiseen tarvittavan energian. Tämä lyhentää reaktioaikaa kriittisissä tilanteissa. Defibrillaattorin pienen koon ansiosta sitä on helppo kuljettaa mukana toimitukseen sisältyvässä yhteensopivassa laukussa ja säilyttää ahtaissa tiloissa. LCD-näytöllä olevat kuvat auttavat käyttäjää oikean elvytystekniikan käytössä. AED-laitteessa on laitteen itse automaattisesti suorittama testi, joka varmistaa, että laite pysyy luotettavana ja tarjoaa aina parhaan suorituskyvyn.  

 

Kenelle DefiSign Pocket Plus sopii?  

Kokematon käyttäjä 

AED-laite on riittävän kompakti ja kevyt, joten se mahtuu helposti reppuun. Näin ollen voit aina ottaa sen mukaasi aktiviteetteihin, joissa AED-laitetta ei ole, kuten vaellukselle, pyöräilyyn tai purjehdukselle. Kokematon käyttäjä suosii helppokäyttöistä AED-laitetta. Yksinkertaisen ohjauspaneelin ansiosta käyttäjä ymmärtää  yhdellä silmäyksellä, miten AED-laitetta käytetään. Elektrodit on esikytketty. AED-laitteessa on myös lapsipainike, joka muuntaa painamisen jälkeen AED-laitteen automaattisesti lapsitilaan. Tähän ei tarvita ylimääräisiä lapsille tarkoitettuja elektrodeja. Tämä poistaa mahdollisimman monta toimintoa ja antaa elvyttäjälle mahdollisuuden keskittyä täysin oikean elvytystekniikan käyttöön. AED-laite tarjoaa elvytyksen aikana seuraavaa lisätukea: 

 • Äänituki (vaiheittainen)  
 • Visuaalinen tuki (LCD-näytöllä olevat kuvat)  
 • Metronomi, joka ilmaisee rintakehän painallusten nopeuden. 

LCD-näyttö  

LCD-näytön kirkkaus säätyy automaattisesti ympäristön mukaan. Näin ollen visuaaliset ohjeet ovat aina selvästi nähtävissä. Näytöllä näkyvät värilliset kuvaohjeet vastaavat ääniohjausta. Tämä tekee AED-laitteen käytöstä kriittisissä stressaavissa tilanteissa paljon helpompaa kokemattomille käyttäjille.  

 

Kokenut käyttäjä:   

AED-laite on pienen koon, suuren värillisen LCD-näytön ja EKG-vaihtoehdon  ainutlaatuinen yhdistelmä. Tämä tekee AED-laitteesta erittäin sopivan ammattikäyttöön. AED-laitteen koko tekee siitä täydellisen käytettäväksi pelastuspalveluissa matkalla potilaan luokse. Lisäksi AED-laite sopii erinomaisesti myös yleislääkäreille ja terveydenhuoltolaitoksiin, joissa tarvitaan usein ammattimaista AED-laitetta, jossa on enemmän toimintoja. Pienen koon ansiosta AED-laitetta voidaan käyttää liikkeellä ollessa ja pienissä tiloissa, kuten ambulanssissa, joissa rajoitettu tila on optimoitava. AED-laite latautuu nopeasti (16 sekunnissa), mikä lyhentää vasteaikaa kriittisissä tilanteissa. Lisäksi EKG-näyttö antaa enemmän tietoa sydämen rytmistä. Tätä voidaan seurata käyttöönoton aikana ja tarkastella myöhemmin tallennuksen avulla. Ammattipelastaja voi käyttää myös ladattavaa akkua. Tämä varmistaa, että sinun on vaihdettava akkua harvemmin. Ladattavaa akkua on ehdottomasti syytä harkita, jos AED-laitetta käytetään useammin.  

EKG-näyttö   

Valinnainen EKG-näyttö antaa ammattikäyttäjälle enemmän tietoa potilaan sydämen rytmistä. Näyttö tallentaa toimenpidetiedot, jolloin lääkärit ja pelastustyöntekijät saavat paremman kuvan potilaan tilasta. Tämä sisältää tiedot elvytyksen laadusta, EKG-käyrästä, impedanssikäyrästä ja tapahtumista. USB- ja Bluetooth-toiminnot mahdollistavat tallennettujen tiedostojen helpon katselun.  

 

Lapsipainike  

Soveltuu kaikenikäisille potilaille. AED-laitteessa on lapsipainike, jonka avulla voit muuntaa asetukset helposti lapsitilaan. Tähän ei tarvita ylimääräisiä elektrodeja, mikä säästää kustannuksia.  

Akut  

DefiSign Pocket Plus AED -laitteen tilaukseen sisältyy 2 akkua. AED-laitteessa on myös sisäinen akku, joka on vaihdettava noin 6 vuoden kuluttua. Ulkoisten akkujen säilyvyysaika riippuu seuraavista tilanteista:  

 • Laitteen viikoittain itse suorittama testi: 1 vuosi ja 6 kuukautta  
 • Laitteen kuukausittian itse suorittama testi: 2 vuotta ja 6 kuukautta 

Itsetesti

AED suorittaa säännöllisiä itsetestejä varmistaakseen oikean toiminnan. Tila ilmoitetaan vilkkuvalla on/off-painikkeella.

Toimituksen sisältö:  

 • 1 x täysautomaattinen DefiSign Pocket Plus AED 
 • 1 x DefiSign Pocket Plus -laukku  
 • 2 x akku    
 • 1 x elektrodit (esikytketyt)  
 • 1 x käyttöopas 

Ominaisuudet  

 • IP 44 (pölynkestävä ja roiskesuojattu)  
 • Isku: jopa 200 joulea (Multipulse Biowave -isku)  
 • Tiedonsiirto: USB tai Bluetooth  
 • Laatumerkki: CG  
 • Laitteen itse automaattisesti suorittama testi  
 • LCD-värinäyttö (automaattinen valonsäätö)  
 • Metronomi (HLW)  

Mitat ja paino  

Mitat: 150 x 143 x 46 mm  

Paino: 870 g  

Takuu

15 kuukauden tehdastakuu, hopea-, kulta- tai pronssihuoltosopimuksen solmimisen yhteydessä takuu pitenee 10 vuoteen.

Erittelyt
Erittelyt
tuotteen nimi Täysautomaattinen DefiSign Pocket Plus AED
SKU DS-70f
Valmistaja
Schiller
Puoli- tai täysautomaattinen Täysautomaattinen
Tuotteen mitat 150 x 143 x 46 mm
Tekniset ominaisuudet 200 J elvytysshokki, Lapsielvytys-sovellus, Kantolaukku, EKG-näyttö
Näyttö Värinäyttö
Laatumerkit CE
IP-luokka 44
Kantolaukku Kyllä
Elinikä n. 2 vuotta
Elektrodin käyttöikä n. 2,5 vuotta
Elvytysohjaus Metronomi
Paino 0.9 kgs
User Manual

Click here to see the user manual