ZOLL AED Plus puoliautomaattinen defibrillaattori

Suomen suosituin defibrillaattori

Helppokäyttöinen, puoliautomaattinen defibrillaattori tukee elvytystilannetta antamalla reaaliaikaista elvytyspalautetta suomen kielellä (Real CPR Help®). Suunniteltu nimeomaan maallikkokäyttöön.

 • Elektrodeilla ja paristoilla yhtä pitkä 5 vuoden säilyvyysaika
 • Elvytyspalaute CPR-D elektrodeja käytettäessä (laite tukee elvytystilannetta selkein komennoin, esim. ”hyvä elvytys” tai ”paina kovempaa”)
 • 5 vuoden laitetakuu (7 vuotta, jos rekisteröit laitteen valmistajan nettisivuilla) Takuu nyt 10 vuotta!
 • Suomenkielinen puhe- ja tekstiohjaus
 • IP-55; erittäin hyvä pölyn- ja kosteudenkestävyys
 • Reaaliaikainen elvytyspalaute puhekomennoin
 • Ilmainen kantolaukku
 • Ilmainen toimitus Suomeen ja UPS -seurantatiedot tilaukselle
 • Käyttöohjeet netissä

Jos sydäniskuriasi on käytetty hätätilanteessa, lähetämme ilmaiseksi uudet elektrodit ja/tai akun (ei koske ambulanssi- palokunta-, yms. ammattimaiseen pelastustoimintaan hankittuja defibrillaattoreita) – tahdomme, että meiltä hankitut defibrillaattorit ovat aina käyttövalmiita!

Ps. Zoll AED Plus toimitetaan aikuisten CPR-D elektrodeilla. Mieti myös lasten elektrodien hankkimista.

€1.499,00 €1.858,76
Varastossa, saatavilla heti
Tuotekuvaus

Zoll AED Plus on yksi maailman tunnetuimmista ja helppokäyttöisimmistä defibrillaattoreista

 

Käyttö

Zoll AED Plus on puoliautomaattinen defibrillaattori, joka opastaa käyttäjäänsä suomenkielisten puhe- ja tekstiopasteiden avulla koko elvytystapahtuman ajan. Selkeiden puhekomentojen lisäksi laite ohjaa painelupuhalluselvytyksen edistymistä havainnollistavien kuvien, led-valojen ja tekstinäytön välityksellä, mikä tekee laitteesta erittäin helppokäyttöisen kenelle tahansa. Reaaliaikainen elvytyspalaute on korvaamaton tuki tositilanteessa ja tuo lisää rohkeutta etenkin kokemattomalle elvyttäjälle.

Tilauksen mukana toimitettavien CPR-D elektrodien välissä on sininen tyyny, jonka päällä potilaan rintaan kohdistuvan paineluelvytyksen on tarkoitettu tapahtuvan. Elvytyksen alettua defibrillaatori kertoo, onko elvyttäjän suorittama rintapainelu riittävän voimakasta. Laitteen metronomi antaa säännöllisesti toistuvan äänimerkin, joka kertoo elvyttäjälle optimaalisen painelurytmin.

Toisin kuin täysautomaattinen defibrillaattori, puoliautomaattisessa mallissa on erillinen shokinantopainike. Defibrillaattori monitoroi potilaan sydämen rytmiä ja neuvoo käyttäjäänsä painamaan tätä painiketta, jos shokin antaminen on välttämätöntä.

Kestävyys ja ylläpito

Vankka suojakotelo suojaa laitetta ulkoisilta iskuilta, ja laitteen korkea IP-luokitus (IP55) tarkoittaa, että sillä on erittäin hyvä pölyn- ja kosteudenkestävyys ja täten se on hyvä valinta monenlaisiin ympäristöolosuhteisiin (mm. toimistoihin, kauppakeskuksiin, urheilu- ja harrastusseuroille...). Zoll AED Plus on myös tunnettu alhaisista ylläpitokustannuksistaan - laite toimii tavallisilla Duracell paristoilla, joiden uusiminen on vaivatonta. Sekä paristojen että Zoll CPR-D Padz -elektrodien käyttöikä on viisi vuotta, mikäli laitetta ei ole käytetty elvytykseen. Näin ollen defibrillaattorin valmiustilassa ylläpitämiseksi riittää, kun sen paristot ja elektrodit vaihdetaan kerran laitteen takuuaikana, jos sitä ei ole käytetty hätätilanteessa.

Defibrillaattori itsetestaa toimintakykynsä automaattisesti, joten käyttäjän tarvitsee vain vilkaista tilanilmaisinta silloin tällöin. Jos laitteen statusindikaattori näyttää vihreää merkkiä, kaikki toimii kuten pitääkin. Jos laite huomaa vian tai jos esim. paristot ovat vanhentumassa, statusindikaattori muuttuu punaiseksi rastiksi ja/tai alkaa hälyttää. Jos laite varoittaa viasta, etkä löydä hälytysmerkin syytä, otathan meihin heti yhteyttä, jotta voimme auttaa pitämään sydäniskurisi käyttövalmiudessa.  

Toimitukseen sisältyy:

Ps. Oletko jo miettinyt, mihin defibrillaattori sijoitetaan? Täältä seinäkaapit ja -telineet, jotta sydäniskurin sijainnin paikannus on mahdollisimman helppoa ja selkeää.

Zoll AED Plus
 1. Elektrodien liitäntä
 2. IrDA-portti
 3. Tilanilmaisin
 4. Kahva
 5. Virtakytkin
 6. Mikrofoni
 7. Shokinantopainike
 8. Elvytysprosessin kuvaaja
 9. Elvytysprosessin kuvaaja
 10. Elvytysprosessin kuvaaja
Erittelyt
Erittelyt
tuotteen nimi ZOLL AED Plus puoliautomaattinen defibrillaattori
SKU 20000000100011160
Valmistaja
Zoll
Puoli- tai täysautomaattinen Puoliautomaattinen
Takuu 10 vuotta
Tekniset ominaisuudet Lapsielvytys-sovellus, Elektrodien itsetestaus, Sydänmentahdistajan tunnistus, Laitteen päivitys mahdollista, Kantolaukku, Harjoitusdefibrillaattori saatavana
Näyttö Mustavalkoinen
Laatumerkit CE, FDA
IP-luokka 55
Kantolaukku Kyllä
Elinikä n. 5 vuotta
Elektrodin käyttöikä n. 5 vuotta
Elvytysohjaus Teksti- ja äänikomennoilla (Standard), Metronomi, Elytyspalaute, Tekstinäytöllä
Paino 3.1 kgs
User Manual

Click here to see the user manual