DefiSign

DefiSign on Suomessa vielä uusi tuttavuus, mutta muualla Pohjoismaissa ja Euroopassa jo tuttu ja pidetty defibrillaattorimalli. Tuotemerkin valmistaja on sveitsiläinen Schiller Medical, joka on kansainvälisesti tunnettu, hyvämaineinen laadukkaiden ja luotettavien lääkinnällisten laitteiden valmistaja.

DefiSign LIFE AED on äärimmäisen käyttäjäystävällinen sydäniskuri, joka on saatavana sekä puoli-, että täysautomaattisena, kuin myös 2G -verkkoon kytkettävänä Online -versiona! Laitteen ehdoton etu on kolmikielisyys (suomi-ruotsi-englanti, muutkin kieliyhdistelmät ovat mahdollisia), mikä tekee DefiSignista täydellisen defibrillaattorin etenkin kansainväliseen ympäristöön. 10 vuoden valmistajan myöntämä takuu, korkea IP-55 luokitus sekä erittäin kuluttajaystävällinen hinta tekevät DefiSignista turvallisen ja luotettavan valinnan jokaiselle, jolle oman ympäristön sydänturvallisuus on sydämen asia.

Tarvitseeko DefiSignisi uudet elektrodit tai akun? Elektrodit täältä ja akut täältä. Ps. ensiapukouluttajat huomio, Defisign LIFE AED:stä on saatavana myös todenmukainen harjoitusdefibrillaattori!

tuotetta
Aseta laskevaan järjestykseen
View as
Luettelo Ruudukko
per sivu